25.7.13

Επίσκεψη εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας στο Δήμο Κάτω Νευροκοπίου

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε στον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου Δράμας ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ξανθόπουλος συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχάλη Σούσο και τους προϊσταμένους της ίδιας υπηρεσίας Θόδωρο Σιδηρόπουλο και Νίκη Κεφαλίδου, προκειμένου να εξετασθεί η πορεία εκτέλεσης των έργων στην περιοχή.
Από πλευράς του Δήμου στην σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο, πλην του Δημάρχου Μελέτη Μαυρίδη παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι Παντελής Καραϊσαρλής, Δημήτρης Σίγγος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σεφερίδης. Ο κ. Ξανθόπουλος κατ’ εντολή του Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, παρέδωσε στο Δήμαρχο την απόφαση ένταξης στο ΕΣΠΑ του έργου «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Περιθωρίου», προϋπολογισμού 1.340.000,000 €.
Στη σύσκεψη επίσης εξετάσθηκαν η ετοιμότητα προς ένταξη στο ΕΣΠΑ των μελετών για την κτιριακή αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Κάτω Νευροκοπίου και την κατασκευή του νέου δωδεκαθέσιου Δημοτικού Σχολείου. Μετέπειτα ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συνοδευόμενος από τους μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δράμας, επισκέφθηκε το εργοτάξιο του έργου της Παράκαμψης του Νευροκοπίου προκειμένου να έχει ιδία γνώση για την πρόοδο των εργασιών.
Ο κ. Ξανθόπουλος στις δηλώσεις του ανέφερε πως «οι επισκέψεις εργασίας είναι χρήσιμες διότι επί τόπου εξετάζονται τα προβλήματα, συζητούνται με τους εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών και δίνονται λύσεις. Συγχρόνως είχαμε την δυνατότητα με την αυτοψία που πραγματοποιήσαμε να διαπιστώσουμε ότι το μεγάλο έργο της παράκαμψης του Νευροκοπίου προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και θα είναι έτοιμο πριν τον Απρίλιο του 2014. Ευχαριστώ για τις προσπάθειες τους, τους συνεργάτες μου στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κάτω Νευροκοπίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.