25.7.13

Κατασχέθηκαν 9.888 πακέτα λαθραίων τσιγάρων στην Δράμα

Συνελήφθη σε δασική οδό της Δράμας, ένας 47χρονος, κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο τσιγάρων, καλλιέργεια φυτών κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι ο 47χρονος διακινεί λαθραία τσιγάρα από την Ελλάδα στη Βουλγαρία, οι παραπάνω αστυνομικοί στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, τον εντόπισαν σε δασική περιοχή της Δράμας, να οδηγεί ένα φορτηγό αυτοκίνητο, με κατεύθυνση τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα και τον ακινητοποίησαν.
Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στην καρότσα και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9840 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί και 1 κυνηγετική καραμπίνα. Σε έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι και στην κτηνοτροφική μονάδα του δράστη, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 48 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί και πέντε φυτά κάνναβης, ύψους από 30 έως 40 εκατοστά.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.