22.6.13

ΝΟΔΕ Καβάλας: Κλείσαμε την ΕΡΤ γιατί δεν υποστήριζε την κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό που πρέπει να παραδεχθούμε με τους δεξιούς της Καβάλας, είναι ότι μιλάνε έξω απ’ τα δόντια, όταν πρόκειται να υπερασπιστούν «κεκτημένα» της κυβέρνησης Σαμαρά … γυρνώντας μας βέβαια δεκαετίες πίσω!

Έτσι, μετά τον αντιπρόεδρο της βουλής και βουλευτή Καβάλας Γιώργο Καλαντζή που δήλωσε πως «δεν γίνεται για ένα κωλόσπιτο να πέσει η κυβέρνηση», εννοώντας την ΕΡΤ, έρχεται και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας Κώστας Ευθυμιάδης για να «δικαιολογήσει» την απόφαση του κλεισίματος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
«Η ΕΡΤ έκλεισε επειδή οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί της ΕΡΤ τον τελευταίο χρόνο έδειξαν πως με κανέναν τρόπο δεν ήθελαν να υποστηρίξουν τη νόμιμη κυβερνητική προσπάθεια», τόνισε με έμφαση ο κ. Ευθυμιάδης σε ερώτηση του δημοσιογράφου Θανάση Κολυβά στον τηλεοπτικό σταθμό Center της Καβάλας. Ευτυχώς οι άνθρωποι δεν είναι μόνοι! Υπάρχει το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ (παρά την αποχώρηση των υπουργών της από την κυβέρνηση), που τους στηρίζει ακόμα…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος23/6/13 23:45

    Τρομερές υπηρεσίες προσφέρει στο κόμμα του ο συγκεκριμένος κύριος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.