12.6.13

Η ΕΡΤ φέρνει πιο κοντά την ακροδεξιά!

Μετά την Χρυσή Αυγή που στήριξε την απόφαση Σαμαρά για κλείσιμο της ΕΡΤ, στήριξη στον πρωθυπουργό έδωσε και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ART TV.
«Mπορεί να το έκανε κάπως άκομψα, αλλά κάποιος έπρεπε να το κάνει! Το έλεγα χρόνια, ότι γίνεται πάρτυ. Ευτυχώς που βρέθηκε κάποιος να το κάνει!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/6/13 10:56

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=580699068619239&set=a.352587308097084.76875.352580538097761&type=1&relevant_count=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/6/13 11:03

    Ευτυχώς που υπάρχουν τα social media για να εκφράσουμε ορισμένοι την πλήρη στήριξη στην απόφαση του κλεισίματος της ΕΡΤ.

    Όλα τα κανάλια σίγησαν και΄παρακολουθούμε έναν οχετό εκβιασμού, ύβρεων των "εργαζόμενων" στην ΕΡΤ και μια παρέλαση αληταράδων βολεμένων κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών που προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει ζωή μετά την ΕΡΤ καλώντας τον "λαό" σε επανάσταση.

    Γελάει ο κόσμος

    C.N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/6/13 12:17

    Συμπαράσταση στους πραγματικούς εργαζόμενους της ΕΡΤ και στις οικογένειές τους και το δικαίωμά τους στη δουλειά. Όσο κι αν γίνονταν και γίνονται πράματα και θάματα στην ΕΡΤ. Και ακριβώς επειδή πολλοί αριστερούληδες δεν ήθελαν μια ειρηνική μεταρρυθμιστική επανάσταση, φθάσαμε στις μεταρρυθμιστικές ακρότητες Σαμαρά, ο οποίος έχει πελαγώσει από τα δύσκολα και παίζει τα ρέστα σε ζαριές.

    Αξίζει να παραθέσω τι λέει ο Κακλαμάνης, ο οποίος παρά τα χρόνια του δε "Γλέζιασε".

    Τη νομοθετική πράξη υπογράφει μόνο ο Σαμαράς και οι υπουργοί της ΝΔ. Εμείς διαχωρίσαμε τη θέση μας. Οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ που είναι στην κυβέρνηση, δεν υπέγραψαν τη νομοθετική πράξη, είπε ο Απόστολος Κακλαμάνης από το στούντιο της ΝΕΤ.
    «Με τζάμπα μαγκιές μας οδηγούν από το κακό στο χειρότερο. Και το χειρότερο είναι πως οδηγούν τη χώρα σ΄ εκλογές, όλοι όσοι θέλουν να δραπετεύσουν από τις ευθύνες τους», είπε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.

    Δεν μασάει τα λόγια του ο παλαίμαχος πολιτικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.