24.6.13

Ο επικοινωνιολόγος Πάγκαλος

Η πολιτική παρτούζα, πριν από έναν χρόνο, που περιγράφτηκε ως η «γόνιμη συνάντηση» της Κεντροδεξιάς με την Κεντροαριστερά και σε ρόλο γκεστ σταρ την Αριστερά της ευθύνης στη μέση, προκάλεσε μια τερατογένεση: την τρικομματική «κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας». Και όπως συμβαίνει σε όλες τις τερατογενέσεις το μωρό ήταν μοιραίο να πεθάνει πριν χρονίσει. Όπως και συνέβη.
Ανάμεσα, στους πολλούς είναι η αλήθεια, υποστηρικτές της κυβέρνησης, είναι και η εξέχουσα προσωπικότητα Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος τυγχάνει ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Αντώνη Σαμαρά. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο θαυμασμός του για τον πρωθυπουργό, ξεπερνάει κι αυτόν του Μουρούτη!
Ο Θόδωρος Πάγκαλος σε άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής», γράφει για το κομματικό «βαθύ» κράτος και για τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα (!!!) και τονίζει ότι εάν η κυβέρνηση δεν στηρίξει τις απολύσεις υπαλλήλων στο Δημόσιο, τότε «προφανώς δεν έχει μέλλον». Σε ρόλο επικοινωνιολόγου ο «μαζί τα φάγαμε»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.