21.6.13

Νέος Γραμματέας της ΝΕ Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ ο Αργύρης Μπακιρτζίδης

Νέος Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη, εκλέχτηκε ο Αργύρης Μπακιρτζίδης. Το «παλαίμαχο» μέλος του ΠΑΣΟΚ, αναλαμβάνει καθήκοντα γραμματέα, σε μια κρίσιμη καμπή για το κόμμα και μετράει δυνάμεις, σε τοπικό επίπεδο, ενόψει εκλογών που όπως φαίνεται δεν θ’ αργήσουν να έρθουν!
Στις εσωκομματικές διαδικασίες στην Νομαρχιακή Επιτροπή, υποψηφιότητα για την θέση του Γραμματέα, κατέθεσε και ο Παναγιώτης Τσουκαλάς, ο οποίος έλαβε μία ψήφο, ο Αργύρης Μπακιρτζίδης πέντε, ενώ υπήρχαν και δύο λευκά. Αναπληρωτής γραμματέας εκλέχτηκε ομόφωνα με οκτώ ψήφους ο Σαλή Αμέτ.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/6/13 20:23

    Πάναγία μου.Τράτζικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυρα Λεμονιά22/6/13 09:38

    Καλέ ποιος είναι τούτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/6/13 14:42

    Συνηθίζεται όταν κάποιος αναλαμβάνει πρώτη φορά κάποιο αξίωμα να δημοσιεύεται κάποιο βιογραφικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/6/13 02:38

    Ο τρορμπατζής της Σοφίας. Κλαίωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/6/13 15:15

    Στον Έβρο ποιος είναι γραμματέας; Ελπίζω κανενα νέο στέλεχος οχι όπως την κομοτηνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ26/6/13 18:43

    Μπράβο στη νέα γενιά του ΠΑΣΟΚ! Τα κατάφερε και εκπροσωπείται πλέον από νέους ανθρώπους με όραμα,στόχους και νέες ιδέες....Τόπο στα νειάτα.Πάλι καλά που βρέθηκε κι αυτός να κάνει τον ΚΑΜΙΚΑΖΙ.Για την ηλικία του,το λέει η καρδιά του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.