29.5.13

Καθορισμός θέσεων για αναψυκτήρια στην παραλιακή ζώνη Φαναρίου και Μέσης

Ο καθορισμός των 7 θέσεων για τα αναψυκτήρια στην παραλιακή ζώνη του Φαναρίου και της Μέσης, έγινε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/5/13 15:37

    Γιατι βρε ξεκινησαν τοσο νωρις ????????? Ακομα δεν βγηκε το καλοκαιρι !!!!!!!!! Απο τοτε που παραχωρηθηκαν στον Δημο δεν περασαν δυο μηνες!!!! και ακομα χθες εγκριθηκαν απο το δημοτικο συμβουλιο οι δημοπρασιες οι οποιες θα γινουν περιπου στις 15 Ιουνιου (με συνθηκες ιδιωτικου τομεα λεω, με δημοσιου των Αγιων Παντων γυρω στις 30 Ιουνιου και αν, ωσπου αυτοι οι ανθρωποι που θα τα παρουν να τα εξοπλισουν με ξαπλωστρες ομπρελες καντινες και αλλα θα περασουν ακομα 15 μερες δηλαδη το λιγοτερο που θα ανοιξουν ειναι αρχες Ιουλιου !!! Καλα Κρασια. Με ρυθμους χελωνας παμε, ενω θα επρεπε να τρεχουμε με ταχυτητα φωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/6/13 12:08

    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΛΗΞΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΒΓΗΚΕ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ! ΜΑΛΟΝ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ.... ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΕΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/6/13 15:52

    Η τελευταια υπουργικη αποφαση βγηκε στις 7 Μαιου του 2013 δηλαδη 1 μηνα παρα 3 μερες κυριε, δεν γραφω ποτε ενημερωθηκατε εσεις ποτε υπογραφηκε η δευτερη κοινη υπουργικη αποφαση. Αν νομιζετε οτι ειναι νωρις ακομα δικαιωμα σας εγω την αποψη μου εγραψα αυτο πιστευα και αυτο πιστευω, και ακομα κατι αυτην την εβδομαδα ΔΕΝ θα γινουν οι δημοπρασιες απο Δευτερα παει 10 ο μηνας, εξαλλου ας μην βιαστουν μηπως βγει ο ναυτης στην στεργια!!!! Δεν εκτονονομαι με αυτον τον τροπο εχω καλυτερους τροπους, και δεν ειμαι φιλαρακος "φιλη" ειμαι. Και κατι για μενα παρολο που ειμαι ΝΔ ψηφισα και θα ψηφισω τον σημερινο Δημαρχο γιατι θεωρω οτι εχει καλες ιδεες και οραμα αλλα χαλια συνεργατες και ειδικα υπαλληλους στον Δημο, για ολα δεν ευθυνεται παντα ο επικεφαλης φταινε και οι απο κατω. Μην προστρεχετε επειδη εχουμε αποψη να βγαλετε λαθος συμπερασματα, υπαρχει και η καλοπιστη κριτικη χωρις συμφεροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.