11.5.13

Σύλληψη 20χρονου στην Κομοτηνή για καλλιέργεια 6 φυτών κάνναβης

Συνελήφθη στην Κομοτηνή, ένας 20χρονος, κατηγορούμενος για καλλιέργεια φυτών κάνναβης. Οι αστυνομικοί, εντόπισαν τον δράστη και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, βρέθηκαν στην κατοχή του, μία νάιλον συσκευασία με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 20χρονου, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι φυτά κάνναβης, ύψους από 15 έως 30 εκατοστών, μία ειδική ερυθρή λάμπα, μία φωτιζόμενη ηλεκτρονική θερμάστρα, ένα πλαστικό κυτίο ποτίσματος, μία νάιλον συσκευασία με ειδικό φυτόχωμα, έξι νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 40,5 γραμμαρίων, ένας μεταλλικός θρυμματιστής, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μία αναλογική ζυγαριά, τρία κουτιά με σπόρους κάνναβης, μία νάιλον συσκευασία με σπόρους κάνναβης, εξήντα οκτώ κενές νάιλον συσκευασίες.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

1 σχόλιο:

  1. Δημήτριος Χρ. Κουτσογιάννης13/5/13 11:09

    Πάντα το κράτος έμπαινε εμπόδιο στην ιδιωτική πρωτοβουλία.. άντε μετά να "χαλαρώσεις"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.