11.4.13

Κλήτευση του Παπανδρέου αποφάσισε η Προανακριτική

Επίσημη πρόσκληση να καταθέσει αυτοπροσώπως στην Προανακριτική Επιτροπή την ερχόμενη Τρίτη στις 6:30, θα σταλεί στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Αυτό αποφάσισαν τα μέλη της Προανακριτικής μετά από ψηφοφορία επί της πρότασης που είχαν καταθέσει οι τρεις βουλευτές εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας την νόμιμη κλήτευση του κ. Παπανδρέου ώστε να καταθέσει ως μάρτυρας.
Υπέρ της πρότασης ψήφισαν 8 μέλη ενώ ο Παναγιώτης Ρήγας από το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε. Πρόταση να κληθεί βιαίως για να καταθέσει ο κ. Παπανδρέου, είχε υποβάλει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, αλλά την απέσυρε.
Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού ανέφεραν ότι ο κ. Παπανδρέου θα περιμένει να του σταλεί πρώτα η κλήτευση και μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει.

22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/4/13 11:41

    Με νέο ηχηρό σχόλιο ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτης αναφέρεται στην απόφαση της επιτροπής της βουλής να καλέσει το πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για να καταθέσει στην υπόθεση για τη λεγόμενη λιστα Λαγκαρντ.

    Γραφεί με ειρωνικό τρόπο ο κ. Πεταλωτής :

    Ευτυχώς που ο ΣΥΡΙΖΑ , η χρυσή αυγή και οι Καμμένοι με την πρότασή τους υπερασπίζονται το κύρος της Βουλής και του τσίρκου όπως κατήντησαν οι ίδιοι την προανακριτική Επιτροπή.
    Θεώρησαν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν ήταν αρκετό να καταθέσει με υπόμνημα όπως προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής, αλλά θα πρέπει να ευτελιστεί και με τον γελοίο σαδισμό Ζωής, Κασσιδιάρη και λοιπών.

    Και οι βουλευτές της ΝΔ φυσικά δέχτηκαν με χαρά την πρόταση, ξεχνώντας την στάση Καραμανλή σε ανάλογες περιπτώσεις όταν κατέθετε με υπόμνημα και το δεχόταν οι πάντες. Τότε βέβαια η Βουλή αποτελούνταν από διεφθαρμένους, δοσίλογους, συντηρητικούς, λαμόγια. Οι νέοι “ευπρεπείς” , “προοδευτικοί”, και “εθνικοναζιστές” αρχάγγελοι της κάθαρσης δεν κυριαρχούσαν με το πνεύμα και τις πράξεις τους στη Βουλή. Οπότε θα τα δούμε πλέον όλα.

    Το ΠΑΣΟΚ δε, τον ύπνο του δικαίου.

    Διότι η κυβέρνηση τα πάει τόσο καλά παντού, έσοδα, μεταρρυθμίσεις, ασφάλεια καταθέσεων,ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, δημόσια ασφάλεια κλπ που δεν πρέπει να ριψοκινδυνεύσουμε την πορεία τους με το να απαιτήσουμε στοιχειώδη σοβαρότητα στη ΝΔ για το θέμα αυτό.

    Διότι την φαιδρότητα και τη γελοιοποίηση της ίδιας της προανακριτικής επιτροπής πρέπει να την σώσουμε με το στήσιμο ενός επικοινωνιακού άλλοθι.

    Σιγά μην χανόταν μια τέτοια ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/4/13 12:21

      Και οι τρείς αρχηγοί δεν κάνουν έναν Παπανδρέου. Φαινεται απο το αποτέλεσμα του χειρισμό των προβλημάτων που ταλανίζουν τη χώρα και τους Έλληνες. Σε όλους τους τομείς αποτυγχάνουν. Η Καταστροφική πολιτική τριανδρία αύριο κιόλας πρέπει να φύγει η τριανδρία της καταστροφής.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/4/13 16:26

      Και να έρθουν οι γκέϋ έτσι; αντε με τις υγείες μας και ότι μας αξίζει αυτό θα μας έρθει χωρίς τις ανώμαλες προσεγγίσεις σου.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/13 11:46

    YPER THS PARAPOMPHS PES TOY PETALOTH PSHFISE KAI H DHMAR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/4/13 12:45

      Τι λε ρε παπαροάσχετε; Για ποια "παραπομπή" μιλάς;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/4/13 18:00

      την λασπούλα άστην λίγο, η δημαρ δεν ψήφισε την κλήτευση παπανδρέου ήταν απών ο βουλευτής της
      και μετά πήρε θέση σοβαρή όχι τυχοδιωκτική και ψεκασμένη σαν εσάς τους καννιβαλους

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/4/13 20:27

      RE PETALOTH GIATI DEN GRAFEIS EPONYMA

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/4/13 00:18

      Σαν εσένα δηλαδή ε.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/4/13 00:22

      Ρε 20.27 πανέξυπνε τα πήρες γιατί η ΔΗΜΑΡ δεν είναι σαν τα μούτρα σας. Μακάρι να την στήριζε κι ο Πεταλωτής .Και ψευταράς είσαι που λες ότι ψήφισε η ΔΗΜΑΡ και ούφο

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος12/4/13 09:27

      Εσένα αυτό σε πειράζει;;; Όποτε σε ισοπεδώνει ο ορθολογισμός και η ειλικρίνεια Πεταλωτή θα πετάς τη μπάλα στην εξέδρα;;;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/4/13 15:37

    Οι ψήφοι 8-1 ντροπή. Η ΔΗΜΑΡ έλειπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/4/13 19:11

      Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ 13ΜΕΛΗΣ. ΟΙ 5 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΔ. ΟΠΟΤΕ 8. ΨΗΦΙΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΝΔ.........

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/4/13 17:09

    Για να μην αδικούμε τον Καραμανλή, λέγεται ότι, κατά τη διάρκεια της Πρωθυπουργίας του, πήγε ΜΟΝΟ μία φορά διακοπές, σε αντίθεση με αυτά που του καταλογίζουν.

    Αυτές οι διακοπές κράτησαν 6 χρόνια βέβαια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννης Σωτηριάδης11/4/13 20:52

    Ή αυτοί ή εμείς. Και όσο πιο γρήγορα εμείς, οι πολλοί, που δεν προσυπογράφουμε τις ολέθριες αποφάσεις τους, το συνειδητοποιήσουμε τόσο το καλύτερο. Και για εμάς και για τη χώρα. Όχι στην επανάληψη του βρώμικου ’89. Μετά από 24 χρόνια επαναλαμβάνεται το ίδιο σενάριο…… Αυτή η ανεπαρκής κυβέρνηση χωρίς όραμα και σχέδιο για το αύριο, βρίσκει χρόνο να ξεφτιλίσει τον Γιώργο Παπανδρέου, όταν θέλει να κρύψει κάτω από το χαλί τα σκουπίδια του συστήματος που υπηρετεί.
    Δεν βρίσκει όμως χρόνο να δώσει τις λύσεις που χρειάζεται η χώρα. Λύσεις για την ύφεση, την ανεργία, τα χρέη, το έλλειμμα.
    Γιάννης Σωτηριάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/4/13 23:16

    Ρε Piazza επειδή πολλοί που ζήσαν από το ΠΑΣΟΚ ,επί χρόνια ,έχουν τύψεις για την κατάντια του κόμματος ,ψάχνουν να βρουν τα γραφεία του στην Κομοτηνή ,πες στον σύντροφο Μανανά να βάλει καμία ταμπέλα γιατί πάνε στα παλιά και μπερδεύονται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/4/13 15:47

    Μόνος στόχος το ΠΑΣΟΚ
    Μην περιμένετε να σχολιάσω την πρόταση της Ζωής (Κασιδιάρη) να απαγορευθεί η έξοδος του Γιώργου από τη χώρα, επειδή δεν τους έκανε τη χάρη να συμμετάσχει στο σόου του θιάσου «Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ». Θεωρώ τόσο φτηνό το όλο θέμα, που αποδεικνύει ότι η όλη μεθόδευση έχει έναν και μόνο στόχο: να πληγεί το ΠΑΣΟΚ για να ωφεληθεί κομματικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Απλά είναι τα πράγματα.
    (Ευτυχώς που υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι στην Επιτροπή, όπως ο κύριος Κοντονής του ΣΥΡΙΖΑ, που διαφώνησε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο με τις γελοιότητες της εκπροσώπησης του κόμματος στην Επιτροπής.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/4/13 17:01

    Να φωναξουμε τη lady Gaga τοτε.μπορει να μας τιποτα περισσοτερο. Σωτηρα μας , πηδα πηδα πηδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/4/13 19:53

    Προσωπικά, θέλω να ελπίζω ότι θα αρνηθεί να προσέλθει στην Προανακριτική. Είναι μια θέση που υποκρύπτει - το ομολογώ - υστεροβουλία. Θέλω να απολαύσω τον εξευτελισμό ορισμένων που θα απαιτούν τη... βιαία προσαγωγή εν ενεργεία βουλευτή (αφήνω κατά μέρος το πρώην πρωθυπουργός), ο οποίος δεν κατηγορείται για τίποτε και από κανέναν. Σε αυτούς τους τελευταίους θυμίζω το «σκαστό» σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου για το οποίο η Εξεταστική Επιτροπή αρκέστηκε στο γενικόλογο υπόμνημα που της απέστειλε ο Καραμανλής, χωρίς να προχωρήσει σε γελοιότητες του είδους «βιαία προσαγωγή»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/4/13 20:38

    Πάνε κι αυτοί. Πούστεψαν. Από τη Ζωή, τον Κασιδιάρη και τους ΑνεξΕλ περιμέναμε να δείξουν τον ανδρισμό τους αλλά μετά από το

    "Πρόταση να κληθεί βιαίως για να καταθέσει ο κ. Παπανδρέου, είχε υποβάλει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, αλλά την απέσυρε."


    καταλάβαμε ότι δεν έχουν τα αρχ$^Τ#$@δια να φέρουν εξευτελιστικά στην επιτροπή τον Παπαντρέου που μας χαντάκωσε ο προδότης

    Όλο λόγια είναι. Στις κρίσιμες στιγμές το παίζουν πολιτική ευγένεια.

    Ειδικά ο χυδαίος και άσχετος (νομικός κατά τα άλλα) Καπερνάρος. Ρε μεγάλε, ή γίνεται και πρέπει και το προτείνεις και επιμένεις ή δεν γίνεται ή δεν πρέπει και δεν το προτείνεις. Αυτό το προτείνω να γίνει ντόρος και θέμα και το αποσύρω είναι άστα να πάνε.

    πάει, πούστεψαν όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/4/13 12:46

    Η εξέλιξη της λίστας Λαγκάρντ αρχίζει και μου θυμίζει την εβραϊκή παροιμία: Μερικοί άνθρωποι είναι σαν τα παπούτσια. Όσο πιο φθηνοί είναι τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.