12.4.13

«Η χώρα δεν είναι πια ξέφραγο αμπέλι» τόνισε ο Νίκος Δένδιας από τον Έβρο

O Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας πραγματοποίησε την Παρασκευή 12 Απριλίου, επίσκεψη στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο Ορεστιάδας και στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Φυλακίου στον Έβρο.
Ο κ. Δένδιας αρχικά επισκέφτηκε ενδεικτικά σημεία κατόπτευσης των συνόρων, στα οποία έχουν τοποθετηθεί θερμικές κάμερες, καθώς και σταθερούς Σταθμούς Ελέγχου Κυκλοφορίας.
Ο Υπουργός στη συνέχεια  μετέβη στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, όπου πραγματοποιήθηκε  σύσκεψη με την συμμετοχή Αξιωματικών των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης. Συναντήθηκε επίσης με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων.
Στη συνέχεια, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη μετέβη στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής του Φυλακίου Ορεστιάδας, προκειμένου να ενημερωθεί και να επιθεωρήσει την πρόοδο των εκεί διενεργούμενων εργασιών.
Μετά το τέλος της επίσκεψης του, ο κ. Δένδιας ανέφερε μεταξύ άλλων, «επισκέφθηκα πάλι τον Έβρο για να διαπιστώσω την ολοκλήρωση των εργασιών στο πρώτο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής που λειτουργεί εδώ. Ένα Κέντρο το οποίο είναι το πλέον σύγχρονο που υπάρχει στη χώρα, νομίζω το πλέον σύγχρονο που υπάρχει στην Ευρώπη, απόλυτα συμβατό με τα σύγχρονα ευρωπαϊκά standards και το οποίο θα αρχίσει τη λειτουργία του σε λίγο. Είναι, νομίζω, ένα σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση του πλάνου διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών, που όταν τεθεί σε πλήρη λειτουργία, περί τις αρχές Ιουνίου, νομίζω θα είναι επίσης το πιο σύγχρονο σε όλη την Ευρώπη. Περιμένουμε και την επιθεώρηση από την Επίτροπο την κ. Malstrom, ακριβώς για να βεβαιωθεί ότι η χώρα επιτέλους κάνει ότι υπόσχεται στους ευρωπαίους εταίρους».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος14/4/13 10:31

    Προτεκτοράτο της Γερμανίας είναι η χώρα ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΛΙΟΦΑΣΊΣΤΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ.
    Όταν θα έρθει η ώρα πουτ.... γιέ πρώτος θα ανέβεις το ελικόπτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.