12.4.13

Η ασυνέπεια του Σαμαρά για την κατασκευή του κάθετου άξονα στην Κομοτηνή

του Νίκου Βαβατσικλή
Η αναξιοπιστία μιας κυβέρνησης, η οποία θέλει να λέγεται τουλάχιστον σοβαρή, φαίνεται από τις δηλώσεις του επικεφαλής της.
Όταν ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πότε θα ολοκληρωθεί η κατασκευή της συνοριακής διάβασης Κομοτηνή – Μακάζα, εκείνος απάντησε παρουσία του Βούλγαρου πρωθυπουργού…

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/4/13 13:41

    Μπράβο Νίκο Βαβατσικλή. Εξαιρετικός!!! Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος έριξε με τις κωλοτούμπες του τον ΠΑπανδρέου. Θα μπορούσες να το επισημάνεις "δημοσιογραφικά" κι αυτό.

    "Δημοσιογραφικά" πάντα, από το σχόλιό σου απουσιάζει έστω και με θετική αναφορά ο έτερος μπαμπάς του άξονα, ο Στυλιανίδης. Ε μωρέ, μεγαλώνουμε και ξεχνάμε. Είναι και η αφηρημάδα της καθημερινότητας.

    Σε παρακαλώ Νίκο Βαβατσικλή, θα μπορούσες να κρατήσεις στο αρχείο σου και την σημερινή δήλωση Γλέζου να τη σχολιάσεις αργότερα όταν θα τεσταρισθεί;;;;

    «Με βάση στοιχεία που μου έχουν δώσει δικηγόροι που ασχολούνται με αυτά τα διεθνή θέματα, μπορούμε να κερδίσουμε την υπόθεση των γερμανικών αποζημιώσεων σε 15-20 μέρες – το πολύ ένα μήνα», αποκάλυψε την Παρασκευή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, μία μόλις ημέρα μετά τις δηλώσεις του γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος υποστήριξε ότι «η Ελλάδα δεν έχει καμία ελπίδα» σε αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/4/13 17:00

    Τρικομματική piazza είναι η κυβερνηση, τριαδική είναι στην προκειμένη περίπτωση είναι η πολιτική αναξιοπιστία. Ο έχων σαμάρι σηκώνει όλα τα βάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/4/13 19:56

    Εκείνος ο καραγκιόζης Γραμματέας Μεταφορών που ήλθε με Στυλιανίδη είχε πεί ο άξονας θα γίνει, γιατί εμείς ότι λέμε το εννοούμε. ΄Ας περάσουν τώρα από δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυρα Λεμονιά14/4/13 10:36

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ!
    Με ρυθμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.