12.4.13

Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ Αλεξανδρούπολης για τα επεισόδια στην επίσκεψη Δένδια

Η Τοπική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αλεξανδρούπολης, καταγγέλλει την επιχείρηση τρομοκράτησης πολιτών της πόλης μας που ειρηνικά επιχείρησαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο πρόσωπο του υπουργού βίας και καταστολής κ. Δένδια που επισκεπτόταν την περιοχή.
Που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τον στόχο που έβαλε η τρικομματική κυβέρνηση, αυτόν της τρομοκράτησης των Ελλήνων με την παράλληλη παραβίαση στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για να καλύψουν όλα όσα υφίστανται οι Έλληνες πολίτες, με την φτωχοποίηση της κοινωνίας, το ξεπούλημα της χώρας και την εξαθλίωση τους.
Καταγγέλλουμε την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά αστυνομικών οργάνων προς μέλη μας. Αστυνομικοί χωρίς διακριτικά, με πλήρη εξάρτηση, σε θέση μάχης μπροστά σε λίγους δημοκράτες πολίτες που ασκούσαν το συνταγματικό δικαίωμα της ειρηνικής διαμαρτυρίας.
Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση πως το σχέδιο τρομοκράτησης του λαού που εκτελείται στην Χαλκιδική δεν θα επιτρέψουμε να μεταφερθεί στη Θράκη και την πόλη μας.

Τοπική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αλεξανδρούπολης

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/4/13 18:55

    Καλά πως δεν τους πήραν χαμπάρι εκεί δίπλα οι χρυσαυγίτες να φάνε το ξύλο της αρκούδας; πάντως από ότι μάθαμε δεν έγινε τίποτε από όλα όσα λένε τα συριζακια. Αλλά καλά που είναι και αυτά και περνάμε την ώρα μας.ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΏς ΔΙΑΛΎΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΊΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/4/13 21:20

      Χαιρεσαι εσυ οταν δερνουν οι ναζιστες τα κουμμουνια, ε; λογικο, τα ιδια σκατά ειστε αφου...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/4/13 21:51

      Γιατί ρε ψηλέ, αυτοί οι τύποι με τις στολές και τα γκλόπ, τί ειναι; Οικολόγοι Εναλλακτικοί;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/4/13 19:45

    Ειρηνική διαμαρτυρία ........

    Γιατί μας υποτιμούν την νοημοσύνη μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/4/13 21:21

      ε ναι μωρε... ειρηνικες ειναι μονο οι "δρασεις" της Χρυσης Αυγης, σωστα;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/4/13 01:51

    Τι δουλειά είχαν να καπηλευτούν τον αγώνα κατά του χρυσού;Γιατί θα πρέπει ο αγώνας μας να παίρνει κομματική χροιά χωρίς να τους ζητηθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/4/13 09:55

    Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Οι ΣΥΡΙΖαίοι όταν τους κατηγορούν για επίδειξη ανώμαλων λύσεων και περιφρόνηση των θεσμών έχουν σαν επιχείρημα "έλα μωρέ, και η Χρυσή Αυγή τα κάνει αυτά".

    Ξεπεσμός της αριστεράς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/4/13 15:45

    Συμφωνώ με την μη κομματικοποίηση της μάχης κατά του χρυσού!Για ποιο λόγο πήγανε και οικοιοποιήθηκαν αυτό τον κοινωνικό αγώνα οι του ΣΥΡΙΖΑ;Εκτός αν αυτοί λειτουργούν ανεξάρτητα από τη διανομαρχιακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.