11.4.13

Είχε ολόκληρο οπλοστάσιο στην Κομοτηνή

Συνελήφθη στην Κομοτηνή από αστυνομικούς, ένας 40χρονος, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία, απειλή και κλοπή. 
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, απείλησε τον αδερφό του και προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο.
Στην αυλή και στο σπίτι του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα με κομμένες κάννες, δύο περίστροφα αερίου, εξήντα επτά κυνηγετικά φυσίγγια, είκοσι τέσσερα κάλυκες για περίστροφο αερίου, δύο αμπούλες αερίου και πληθώρα μεταλλικών σφαιριδίων.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι η μία από τις δύο καραμπίνες είχε κλαπεί από οικία, σε χωριό της Ροδόπης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.