23.3.13

Τέσσερις μήνες παύση καθηκόντων στην Αριάδνη Ροροπούλου

Τέσσερις μήνες παύση καθηκόντων επέβαλλε το πενταμελές πειθαρχικό συμβούλιο αιρετών οργάνων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, στην πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας (ΔΗΚΕΠΑΟ) Αριάδνη Ροροπούλου.
Η κ. Ροροπούλου έχει καταθέσει ένσταση στο δευτεροβάθμιο όργανο, το οποίο και την εξετάζει. Η ποινή της αφορούσε μεταδημοτεύσεις που έγιναν προεκλογικά το 2010, σε προκήρυξη της επιχείρησης, που αφορούσε στην πρόσληψη ορισμένου χρόνου, για τις θέσεις βιβλιοθηκονόμου και διοικητικού υπαλλήλου στην ΔΗΚΕΠΑΟ.
Η ίδια αναφέρετε στην υπόθεση ως «λάθος». Δυστυχώς όμως για ακόμα μία φορά, οι συγκεκριμένες πρακτικές δείχνουν το ήθος και την συνέπεια της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Μουζά … η οποία πλέον μετράει μήνες!!!

2 σχόλια:

  1. - Μόνο λάθος δεν ήταν. Το θέμα ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο από την αντιπολίτευση, συγκεκριμένα από τον Παπαιωάννου, καταγγέλθηκε, αλλά δεν διορθώθηκε όπως θα μπορούσε, αμέσως. Επομένως που είναι το λάθος; Υπήρξε η ευκαιρία να διορθωθεί, αλλά δεν έγινε. Επομένως διπλό λάθος αλλά "θεληματικό". Κατά τα άλλα γλέντια, τραγούδια και χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά…όταν παίρνει το μικρόφωνο, πώς την αντέχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.