6.3.13

Αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Αγίας Πετρούπολης

Σύσκεψη με αφορμή την αεροπορική σύνδεση της Αλεξανδρούπολης με την Αγία Πετρούπολη πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Γιώργιος Γερομάρκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης Γιάννης Κανελάκης, ο Αερολιμενάρχης του Διεθνούς Κρατικού Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος» Θεόδωρος Αρμουτίδης, ο Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας, Προϊστάμενος Τμήματος Εναέριας Κυκλοφορίας του «Δημόκριτος» Στέλιος Ζαντανίδης, η εκπρόσωπος της Aegean Airlines στην Αλεξανδρούπολη Δήμητρα Ζανέλη, υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.
Η σύσκεψη είχε υπηρεσιακό-προπαρασκευαστικό χαρακτήρα με κύριο στόχο την επίτευξη της καλύτερης δυνατής συνεργασίας και συντονισμού των φορέων και υπηρεσιών που εμπλέκονται στο τομέα του τουρισμού με αφορμή την αεροπορική σύνδεση της πόλης της Αλεξανδρούπολης με την Αγία Πετρούπολη που ξεκινάει στις 31 Μαΐου.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει ευρεία σύσκεψη με υψηλόβαθμα στελέχη της εμπλεκόμενης ελληνικής αεροπορικής εταιρείας, της Aegean Airlines.
Κατά τις δηλώσεις του ο κ. Γερομάρκος εμφανίστηκε αισιόδοξος και τόνισε πως «από το Μάιο ανοίγει η γραμμή μεταξύ Αγίας Πετρούπολης και Αλεξανδρούπολης. Θα υπάρξουν κι άλλες πτήσεις charter από άλλους προορισμούς προς την περιοχή μας, για αυτό λοιπόν προσπαθούμε ως Περιφέρεια, με τον δικό μας τρόπο, και μέσα σε πνεύμα πίστης και συνεργασίας, να προετοιμαστούμε, ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Θέλουμε, ελπίζουμε, πιστεύουμε ότι με τη συνεργασία όλων οι πτήσεις αυτές θα είναι βιώσιμες, και ειδικά οι πτήσεις μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Αγίας Πετρούπολης. Συμμετέχουν οι πάντες, είμαστε αρωγοί όλοι σε αυτή την προσπάθεια και πιστεύουμε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα φανούν τα αποτελέσματα».
Ο κ. Κανελάκης έδωσε έμφαση στην προσπάθεια που γίνεται από όλους «με συνεργατικότητα, με σύνθεση των απόψεων να δημιουργήσουμε το περιβάλλον εκείνο που θα φέρει περισσότερους τουρίστες στην περιοχή μας, που θα συμβάλλει στην ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.