24.3.13

Οι ηγέτες κάνουν την διαφορά και γράφουν την ιστορία!

Βραδιά «ευρωπαϊκής αλληλεγγύης», ξεκίνησε από το βράδυ της Κυριακής στις Βρυξέλλες, για την Κύπρο, όπου συνεδριάζει το Eurogroup!!! Το καλό πάντως για την Μεγαλόνησο, είναι ότι έχει ΗΓΕΤΗ…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/3/13 10:14

    Καλές οι Λαζοπούλειες ειρωνείες της κοινωνικής διάλυσης, ωστόσο η πραγματικότητα είναι αμείλικτη φασιστοΣΥΡΙΖΑκια:

    Λες «όχι» όταν έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις και έχεις ελπίδες να το πετύχεις. Τίποτα από τα δύο δεν ίσχυε.

    Ετσι καταλήξαμε σε μια χειρότερη λύση. Οχι μόνο γιατί η ουσία της δεν άλλαξε αλλά κυρίως επειδή η εβδομάδα που μεσολάβησε έπληξε καίρια την αξιοπιστία της Κύπρου και κατά πάσα πιθανότητα κατέστρεψε οριστικά κάθε ελπίδα να παραμείνει διεθνές τραπεζικό κέντρο.

    Ολοι αυτοί που δημιούργησαν το κλίμα του πανικού και της καταστροφής που οδήγησε στο τυφλό «όχι» θα πρέπει κάποτε να απολογηθούν για τις ευθύνες τους. Κρεμάλα στους προδότες του "εύκολου όχι για τις εντυπώσεις". Να λογοδοτήσουν όπως για πολύ πιο ήπια πράγματα ξεσκίζονται οι πολύξεροι φασίστες του μηδενισμού, να ζητούν τη λογοδοσία των Παπακωνσταντίνου / Παπανδρέου / του Βενιζέλου / των ηρώων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ 2009-2012, του Καραμαν εεε όχι, σόορυ, αυτός είναι "δικός μας", του "λαού".


    Σε τελευταία ανάλυση, ένα κούρεμα στις υψηλές καταθέσεις που θα έπειθε ότι είναι μια κι έξω και μάλιστα με αντάλλαγμα μετοχές που κάποια στιγμή μπορούσαν να αποκτήσουν αξία, δεν ήταν το τέλος του κόσμου.

    Πολύ περισσότερο αν προστατεύονταν οι καταθέσεις έως τις 100.000, λύση που προσφέρθηκε εξαρχής στην Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.