22.3.13

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 2,5% διαφορά στην δημοσκόπηση της VPRC

Προβάδισμα 2,5 ποσοστιαίων μονάδων στο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, δίνει νέα δημοσκόπηση της VPRC, που διενεργήθηκε το διήμερο 20-21 Μαρτίου για λογαριασμό της εφημερίδας «Η Ελλάδα αύριο». Πιο συγκεκριμένα:
Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 31% έναντι 28,5% της ΝΔ, η Χρυσή Αυγή σταθερά τρίτη με 11%, ακολουθούν ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ με 6%, ενώ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΔΗΜΑΡ συγκεντρώνουν από 5,5%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 19,3% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με διαφορά δέκα ποσοστιαίων μονάδων.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/3/13 11:47

    Η πείνα θεριεύει την απελπισία
    Μαζί με τα δεξιά ρουσφετακια και την ακινησία του συστήματος απαξιώνουν την κυβέρνηση

    Η απελπισία θεριεύει τα άκρα

    Ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει έδαφος.

    Μακάρι να γίνει κυβέρνηση. Σε ένα μήνα θα έχει πέσει. Και θα ξανάρθουν οι σοβαροί χωρίς κυριαρχία της απαράδεκτης ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/13 23:14

      Ελπιζω να μη συγκαταλεγεις στους "σοβαρους" αυτους που χειροκροτανε με το παραμικρο τον εθνικιστη Σαμαρα, ουτε αυτους που καμαρωνουν τον εγκληματια Βοριδη ή αυτους που στηριζουν τον νεοναζιστη Δενδια και τον μισοτρελο Αδωνη. Μακαρι να υπαρχουν σοβαροι, αλλα για την ωρα υπαρχουν μονο συνενοχοι σ' αυτο το αισχος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/3/13 14:00

      Υπάρχουν κάποιοι "αριστεροί" που δυστυχώς ξεπλένουν τη δεξιά ντροπή αυτών που κατηγορείς 23:14.

      Ανάμεσα σε Σαμαρά / Βορίδη / Άδωνη και Τσίπρα / Γλέζο / Στρατούλη, προτιμώ την αχαρακτήριστη παλαιοδεξιά από την απολιθωμένη σαλεμένη ψευτοαριστερά της "επανάστασης".

      Στην ουσία τους απορρίπτω όλους αυτούς και θέλω μια πιο σοβαρή και έντιμη εκδοχή ΠΑΣΟΚ. Εννοώ υπεύθυνης και σοβαρής κεντροαριστεράς (και δεν εννοώ ΔΗΜΑΡ).

      Κακό το ΠΑΣΟΚ, κάκιστοι οι υπόλοιποι.

      Μακάρι να είχαν συναινέσει με τον ΠΑπανδρέου από νωρίς όλοι αυτοί και να σώζαμε την ΕΛλάδα μας. Αλλά Σαμαράς και Τσίπρας επέλεξαν να διαλύσουν τη χώρα από το 2010. Ο Σαμαρα΄ς αναγκάστηκε να βάλει μυαλό αλλά πολύ αργά...

      Μπράβο σε Άδωνι και Βορίδη που από την πρώτη στιγμή με το ΛΑΟΣ έβαλαν πλάτη να σώσουμε τον τόπο.

      Λυπάμαι πολύ για τους επαγγελματίες "επαναστάτες" των εύκολων και ρηχών λόγων και της καημενίλας

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/3/13 21:23

      Κι εγω λυπαμαι για σενα που ψαχνεις ενα καρο δικαιολογιες και κανεις ενα σωρο αναλυσαρες για να στηριξεις τελικα τους ακροδεξιους. Πραγματικα λυπαμαι.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/13 20:31

    Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο Παπανδρέου δικαιώνεται ! Οι Κύπριοι αναδιπλωνονται, τα μαζεύουν και καταλαβαίνουν ότι οι παλικαρισμοι και οι δήθεν πατριωτισμοι δεν παίρνουν! Θα υποστούν και χειρότερους όρους! Σκέφτομαι όταν ο Παπανδρέου έτρεχε μόνος τι πίεση είχε δεχτεί με όλους τους κωλοτουμπες απέναντι! Για άλλη μια φορά αισθάνομαι την ανάγκη να τον ευχαριστήσω γιατί η χώρα μου έστω και δύσκολα δεν γόνατισε και δεν ετρεχα στο ATM να βγάλω 260€ όσο και το όριο συναλλαγών στους αγωνισταραδες της ΚΥΠΡΟΥ! Οσο για τα ΤΣΙΠΡΑΚΙΑ τρεξτε να διαπραγματευτείτε να γελάσουμε κι άλλο! Ρε Ουστ αρκετά με το 15μελες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/13 23:21

      Μην τον ευχαριστησεις τοσο πολυ ρε! θα ζηλεψει ο Παπαδημος και ολο αυτο το σκυλολόι που τον ανετρεψε (εκεινο το κρυο βραδυ του 2011, το θυμασαι;) και μας φορτωσε τον Παπαδημο και (απο την πισω πορτα) τον Σαμαρα και τους ακροδεξιους.

      ΥΓ. αληθεια, τοτε τί ακριβως ελεγες;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/3/13 10:02

      Εκανε λάθη και ο Παπανδρέου! Κυρίως όταν δεν ζήτησε αυξημένη πλειοψηφία στο πρώτο μνημόνιο! Αδίκησε κ αδικήθηκε! Τουλάχιστον μετά τις τελευταίες εξελίξεις κάποιοι κατάλαβαν ότι δεν ισχύουν οι ψευτοηρωισμοι και τα παραμυθακια

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/3/13 16:53

      ti pineis xaaaaaaa

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.