6.2.13

Αλληλεγγύη στους νοικοκυραίους! Τι έλεγε ο Σαμαράς για τον Παπαγεωργόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος να βρίσκεται ένα βήμα πριν τη καταδίκη για την υπεξαίρεση μαμούθ στο δήμο Θεσσαλονίκης, όμως είχε και έχει την αμέριστη στήριξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος υμνούσε το έργο του στη Θεσσαλονίκη!!!
Παράνομοι και καταχρηστικοί οι αγώνες του λαού, αλλά νοικοκυραίοι οι πατριώτες της ΝΔ. Τι έλεγε ο Αντώνης Σαμαράς για τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο;
«Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος θεωρώ ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος που έχει προσφέρει απίστευτα πολλά πράγματα στην πόλη».
«Ο κ. Παπαγεωργόπουλος εκλέχθηκε τρεις φορές από το λαό, αξιολογήθηκε θετικά! Πράγματι έμεινα ενεός χθες από το νέο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, είναι κόσμημα και πράγματι έχει προσφέρει πολλά και κανείς δεν το αμφισβητεί».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/2/13 13:04

    Σωστές οι υπενθυμίσεις. Σάματις είναι η πρώτη του ή η πιο σημαντική κωλοτούμπα; Όμως αυτός επικράτησε στις εκλογές. Η αριστερά δεν ντρέπεται που έχασε από αυτόν; Το φίλο του ΜΕΓΑ ΨΩΜΙΑΔΗ;
    Με το αγνό του κόμμα;

    Για το ΠΑΣΟΚ και τον Τσοχατζόπουλο πολλά προβάλλουμε, για τη ΝΔ τίποτα.

    Φυσικά η αριστερά είναι για τα πανηγύρια. Ούτε σήμερα δεν μπορεί να πείσει.

    Άρα και πάλι ΠΑΣΟΚ παίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτριος Κουτσογιάννης7/2/13 09:05

      Κάτι σε μεταβατική ιδιότητα φέρνει η προσέγγισή σου.
      (α=β, β=γ άρα α=γ)!!!

      Πάντως με "φτερωτό γιατρό" δήμαρχο στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται να έκαναν "φτερά" και άλλα... τώρα για τα τωρινά Vol. της συμπρωτεύουσας τι να πω!!!

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.