15.2.13

Ένας λόγος ακόμα για να υποστηρίξουμε τον Πανθρακικό!

Μία πολύ καλή φίλη του inpost.gr η Μαίρη Καραπαναγιώτου, με την βοήθεια του μικρού της αδελφού, φωτογραφήθηκε για την προώθηση των νέων προϊόντων της μπουτίκ του Πανθρακικού. Όμορφη, δροσερή, πάντα με χαμόγελο, έλαμψε σ’ ακόμα ένα concept, το οποίο κάνει πιο ελκυστικό τον Πανθρακικό στους φιλάθλους.
Η λαμπερή Μαίρη, που κάνει διεθνή καριέρα στο modeling, φωτογραφήθηκε φορώντας τη νέα εμφάνιση του Πανθρακικού. Μπλούζες με τα χαρακτηριστικά χρώματα και σήματα της ομάδας, μπουφάν, σκουφάκια, φόρμες, όλα είχαν την τύχη … να φορεθούν από την Μαίρη και τον μικρό της αδελφό!
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στην μπουτίκ του Πανθρακικού, κάτω από την Θύρα 2 του Δημοτικού Γηπέδου Κομοτηνής και οι φίλαθλοι μπορούν καθημερινά να πραγματοποιούν τις αγορές του.
Να σημειωθεί πως η Μαίρη Καραπαναγιώτου, είναι από την Κομοτηνή και είχε παραχωρήσει στο inpost.gr πριν λίγους μήνες αποκλειστική συνέντευξη. Διαβάστε την εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.