6.2.13

Πραγματοποιήθηκε ο δημόσιος απολογισμός του έργου της Δημοτικής Αρχής Δράμας

Ειδική συνεδρίαση, σύμφωνα με τον Καλλικράτη, του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου με θέμα: «Πεπραγμένα Δήμου Δράμας 2011».
Ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης αλλά και οι Αντιδήμαρχοι και οι Αντιπρόεδροι των Δημοτικών Επιχειρήσεων και Νομικών Προσώπων του Δήμου μας παρουσίασαν το συνολικό έργο της Δημοτικής Αρχής τόσο για το 2011 όσο και για το 2012 αφού ήδη η χρονιά που διανύουμε είναι το 2013.
Τα πεπραγμένα της περιόδου αυτής περιελάμβαναν μεγάλες παρεμβάσεις και ουσιαστικές πρωτοβουλίες με στόχο την αναβάθμιση του συνόλου των περιοχών του Δήμου μας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Με σειρά τολμηρών αποφάσεων στον τομέα της κοινωνικής μέριμνας αλλά και με την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών ευκαιριών η Δημοτική Αρχή έθεσε στην διάρκεια των δύο ετών, τις βάσεις για ένα σύγχρονο Δήμο  περισσότερο λειτουργικό και με ανθρώπινο πρόσωπο.
Τα πεπραγμένα μπορείτε να τα δείτε εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.