1.2.13

Έκοψαν τις βασιλόπιτες τους τα ΚΑΠΗ του Δήμου Δράμας

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και με την παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις κοπής πίτας στα ΚΑΠΗ του Δήμου Δράμας. Την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ Χωριστής και την Τρίτη 29 Ιανουαρίου η κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ της Δράμας  και του Ξηροποτάμου.
Η συμμετοχή  του Δημάρχου της Δράμας Κυριάκου Χαρακίδη  και των στελεχών του Νομικού Προσώπου  του Δήμου της Δράμας σε όλες τις εκδηλώσεις  ενίσχυσε το γιορτινό κλίμα και απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι ο Δήμος Δράμας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τις ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού και τιμά τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας.
Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε  από τον Δήμαρχο Δράμας παρουσίαση των δράσεων  που υλοποιήθηκαν σε μια πολύ δημιουργική χρονιά για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Δράμας και συγχρόνως συζητήθηκαν οι στόχοι της επόμενης χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.