2.2.13

Εξοφλήθηκαν οι εργαζόμενοι κοινωφελούς εργασίας στην Ξάνθη

Εξοφλημένοι είναι πλέον οι εργαζόμενοι που απασχολήθηκαν στην Κοινωφελή Εργασία στην Ξάνθη, τόσο στο Δήμο της πόλης, όσο και στην ΠΕ Ξάνθης, τους υπόλοιπους Δήμους και φορείς.
Πιο συγκεκριμένα οι 1300 και πλέον άνεργοι που απασχολήθηκαν στα πεντάμηνα της Κοινωφελούς Εργασίας και είχαν τοποθετηθεί από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ και το ΚΜΟΠ (στο Δήμο Ξάνθης) έχουν εξοφληθεί πλέον.
Όπως είναι γνωστό, η χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εργασίας και οι χρονοβόρες διαδικασίες, δημιούργησαν προβλήματα στην ομαλή πληρωμή των εργαζομένων, τόσο στη διάρκεια της απασχόλησής τους όσο και μετά, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι συμβάσεις από τις αρχές Δεκεμβρίου. Τελικά, όπως έγινε γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα εξοφλήθηκαν όλες οι οφειλές σε εργαζόμενους της κοινωφελούς εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.