30.1.13

Ο «πούστης» … και ο πούστης!

Κάποιοι πρέπει να ξεκαθαρίσουν αν έχουν Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης ή gay bar!!! Και όταν λέμε gay, δεν αναφερόμαστε στην διαφορετικότητα ενός ανθρώπου. Πόσο μάλιστα εμείς που συμμετείχαμε τον Ιούνιο του 2010, για τα δικαιώματα των gay, στο Athens Pride. Υπάρχουν όμως κι αυτοί που είναι «πούστηδες» στην ψυχή…
Ο φημολογούμενος «ανδρισμός» ενός «δικηγόρου» - «δημοσιογράφου» από τον βόρειο Έβρο, έφτασε στο σημείο να «κατηγορήσει» με υπονοούμενα εμάς. Ταύτισε accounts στο Twitter … «χρεώνοντας» τους μας και μας παρουσίασε να μιλάμε μόνοι μας.
Η Piazza δεν κρύβεται!
Στην μικρή κοινωνία που ζούμε, όλοι ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα. Δεν είμαστε αθώες περιστερές, αλλά δεν θα φτάσουμε σε σημείο να κρυφτούμε … για ένα χωριό! Η Piazza ήταν πάντα μπροστά σε δύσκολες πολιτικές μάχες, τα έβαλε με κορυφαία στελέχη κυβερνήσεων και έφτασε μέχρι τα δικαστήρια, διαχώρισε την θέση της με πολλούς φίλους και γνωστούς, αλλά ήταν εκεί πάντα, χωρίς ψεύτικα προφίλ και μαϊμού συνομιλίες.
Τον κομπλεξισμό ενός ανθρώπου που μεγάλωσε και ζει σε μια συντηρητική κοινωνία με το στίγμα της «κατωτερότητας» του gay, δεν θα το πληρώσουμε εμείς. Από εδώ και στο εξής είναι προσωπικό…

7 σχόλια:

  1. Κάποτε το "χωριό" το χαρακτήριζες "το πιο εξωτικό μέρος του κόσμου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από την μέση ... ντισκαλιφιέ!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/1/13 16:25

    Σύμφωνοι, αλλά σε προκαλώ αν έχεις τ΄ άντερα να πεις: Απαντάς ή όχι εδώ μέσα κάποιες φορές σαν ανώνυμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πούστης" στην ψυχή δεν είμαι και επαναλαμβάνω ... δεν θα γίνω για ένα χωριό! Αν παιζόταν κάτι "μεγάλο" ίσως να κάναμε καμία παρασπονδία.

      Ως διαχειριστής του ιστολογίου από το 2007, ποτέ δεν κρύφτηκα, παρά μόνο όταν έμπλεξα με τα "σκατά" στις νομικές μου υποθέσεις. Γιατί τότε ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα...

      Απλώς έχω την δυνατότητα (δεν το κάνω όμως πάντα) να βλέπω τις IP αυτών που σχολιάζουν. Μερικές είναι ανοικτές, άλλες μου έχουν στείλει email και λίγο πολύ καταλαβαίνω ποιος κρύβεται από πίσω από ανώνυμα σχόλια.

      Αν θέλετε πιστέψτε με, αν θέλετε πάλι όχι. Έτσι είμαι εγώ.

      ΥΓ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπόλοιπους της Piazza που ανέχονται τέτοιες αναρτήσεις. Γνωρίζω ότι λοξοδρομούμε από τον στόχο, αλλά πλέον το θέμα είναι προσωπικό!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/1/13 17:10

    ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ?ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ?ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΟΒΑΡΟ.ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΡΕ ΠΙΑΤΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ (ΣΧΟΛΙΑ) ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα όταν αντιδράς εν βρασμώ ψυχής, μετά το μετανοιώνεις. Σ' αυτή την περίπτωση όμως, τα παραλειπόμενα σε κάνουν να σκεφτείς, πως σε κλειστές κοινωνίες, οι "καλοί" και οι "κακοί" έχουν 1 κλικ διαφορά! Μόνο 1, όχι 5 ή 10, γι' αυτό άλλωστε δεν γίνεται η διαφορά και οι κοινωνίες μένουν κλειστές.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/1/13 17:23

      ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.