15.1.13

Αποδοκιμασίες έξω από το σπίτι του υφυπουργού υγείας στην Καβάλα

Το απόγευμα της Δευτέρας έξω από την οικία του υφυπουργού Υγείας Νίκου Παναγιωτόπουλου στην Καβάλα, ομάδα μελών των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας, συγκεντρώθηκε διαμαρτυρόμενη για την έγκριση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου στην Βουλή και την υφιστάμενη πολιτική κατάσταση  και αφού έψαλε τον Εθνικό Ύμνο, προχώρησε σε έντονες λεκτικές αποδοκιμασίες για τον υφυπουργό.
Παρόμοια ενέργεια έγινε και έξω από την οικία του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Καλαντζή. Οι διαδηλωτές διαλύθηκαν ειρηνικά μόλις έκαναν την διακριτική εμφάνιση τους στελέχη της Αστυνομίας. Λίγο νωρίτερα οι δύο ομάδες διαδήλωσαν στην Πλατεία Καπνεργάτη Καβάλας.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/1/13 11:45

    Πω πω πω πατριώτες... Έψαλλαν και τον εθνικό ύμνο;;;; Πω πω, ανατρίχιασα. Ρε αυτοί θα μας σώσουν!!!! Αν αναλάβουν ποτέ ευθύνες οι ... "πατριώτες" θα μας πάνε πολύ μπροστά. Αφού έψαλλαν και τον εθνικό ύμνο τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/1/13 21:46

    Eνο εσύ αμέτοχε του καναπέ ? Κάθεσαι όλη μέρα και απλά τον τρως στον κώλο και δεν μιλάς είσαι καλύτερος από εμάς ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/13 07:18

      Φυσικά και είμαι καλύτερος. Τα περί καναπέ και αμέτοχε, είναι οι ζωτικές φαντασιώσεις σας που σας κρατανε εκτός ασύλου.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.