2.1.13

Δράση ανάπλασης παλιού Τελωνείου Δράμας

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Δραμινών του Διοικητηρίου η παρουσίαση της δράσης: «Ανάπλαση Περιβάλλοντος Χώρου, Καθαριότητα, Συντήρηση και Φύλαξη Κτιρίων Κυριότητας ή Χρήσης Περιφερειακής Ενότητας Δράμας».
Η δράση υλοποιήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας σε συνεργασία με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο του  προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας ευχαρίστησε τους ωφελούμενους και όσους συνέβαλαν στην οργάνωση και την επιτυχία της παραπάνω δράσης, και τόνισε πως μέσω αυτής υλοποιήθηκε σημαντικό έργο από το οποίο ωφελήθηκαν τόσο οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας όσο και η τοπική κοινωνία.
«Δεν ήταν ένα συγκεκαλυμμένο επίδομα ανεργίας», τόνισε για άλλη μια φορά, «αλλά μια ουσιαστική βοήθεια σε πάρα πολλούς τομείς. Το έργο που υλοποιήθηκε και παραδόθηκε στον τομέα της συντήρησης κτιρίων και υποδομών, μας υπενθύμισε γα μια ακόμα φορά πόσο ουσιαστική ήταν η συγκεκριμένη δράση.
Το κτίριο του παλαιού Τελωνείου είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η δράση πέτυχε παραδίδοντας ένα κτίριο που αποτελεί διατηρητέο μνημείο - σημείο ιστορικής αναφοράς για την πόλη μας και πάλι στην δραμινή κοινωνία. Μετά το πέρας όλων των εργασιών επισκευής, το κτίριο θα δοθεί προς χρήση σε πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς της Δράμας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.