30.1.13

Συνάντηση στο Δημαρχείο Κομοτηνής Πετρίδη – Ουσουλτζόγλου

Την επίσκεψη της δημάρχου Βέροιας Χαράς Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη δέχθηκε την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 στο γραφείο του, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν στην Αυτοδιοίκηση, ενώ η δήμαρχος Βέροιας και οι συνεργάτες της, ενημερώθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις και για το θέμα του ποδηλατόδρομου και τα ζητήματα που προκύπτουν από την κατασκευή και τη λειτουργία του. Κι αυτό, γιατί ίδιο έργο εκτελείται και στην Βέροια.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/1/13 12:27

    Δημαρχε η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζεις.Κοψε τη φορα σε καποιους αξιωματουχους σου που το παιζουν νταβατζηδες.....καληνυχτα.Ξερεις εσυ.Τα "εμποδια" που χες τα κανες περα ετσι κι αλλιως.Εχεις χασει επαφη με την πραγματικοτητα μ αυτους που σε περιτριγυριζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/1/13 21:43

    Ενώ εσύ την έχεις ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.