10.1.13

Μπόλαρης: «Ο Βενιζέλος δεν γυρεύει συντρόφους, αλλά συνενόχους»

Κατά μέτωπο επίθεση έκανε ο διαγραφείς από το ΠΑΣΟΚ βουλευτής Μάρκος Μπόλαρης στον Βαγγέλη Βενιζέλο, καθώς δήλωσε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν αναζητεί συνοδοιπόρους, αλλά συνενόχους.
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη ο κ. Μπόλαρης δήλωσε «ο κ. Βενιζέλος δεν γυρεύει συντρόφους και συνοδοιπόρους. Συνενόχους γυρεύει. Και εμείς τέτοιοι δεν θα γίνουμε».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/1/13 16:04

    ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΝΙΛΒΑΚΑ ΕΦΟΡΙΑΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕΣ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΣΟΥ Ο ΑΗΔΟΝΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΞΑΦΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΗΞΕΡΕ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΑΣΟΚ ΕΣΕΙΣ; ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΛΑΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/1/13 19:04

    μαρκο εισαι μαρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.