31.1.13

Η Άννα Καραμανλή στην πίτα της ΝΟΔΕ Ροδόπης

Η βουλευτής της Β’ εκλογικής Περιφέρειας Αθηνών Άννα Καραμανλή θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Ροδόπης το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 στο ξενοδοχείο Chris and Eve.
Πληροφορίες μας αναφέρουν πως αρκετά μέλη του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, έσπευσαν να προμηθευτούν προσκλήσεις, οι οποίες κοστολογούνται 20 ευρώ, για να παραστούν στην πολιτική εκδήλωση. Οι λόγοι είναι δύο, σύμφωνα με την πηγή μας. Ο πρώτος έχει να κάνει με το πνεύμα της συγκυβέρνησης και ο δεύτερος, γιατί δεν θα υπάρχει ανάλογη συνεστίαση από την μεριά του σοσιαλιστικού Κινήματος.
Δεν έχουμε πληροφορίες για το αν θα παραστούν μέλη της ΔΗΜΑΡ…

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/1/13 13:33

    Δηλαδη δεν υπαρχει και η τριτη εκδοχη των " μερακληδων"; Ωραια γκομενα θα μιλησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/13 18:35

      Απο μόνος του ο Στυλιανίδης τι να μάζευε!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/13 15:18

    Και ποια γκόμενα! Καραμανλού!!!!!!!! Τυχαίο; Δε νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/1/13 18:24

    Εδώ ο κόσμος υποφέρει κι η ΝΔ τις πίτες της......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/1/13 19:45

    Διαβάζοντας τους λόγους για τους οποίους θα παραστούν και Πασόκοι, σκέφτηκα πως είσαι μακριά από την αλήθεια και ήθελα να σε διαφωτίσω. Αλλά, δύο σχολιαστές με πρόλαβαν και αποκάλυψαν την αλήθεια. Δεν θα μείνω απαθής. Θα απευθυνθώ στον μεγάλο Διευθυντή Αιμίλιο Λιάτσο και θα τον παρακαλέσω να την επαναφέρει στην "Αθλητική Κυριακή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.