27.1.13

Παπανδρέου και Πεταλωτής μαζί στην Κωνσταντινούπολη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μαζί βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Πεταλωτής, όπου συναντήθηκαν με μέλη των μη μουσουλμανικών κοινοτήτων στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΣΥΡΚΙ στο Σταυροδρόμι.
Ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε, συνοδεία του πρώην βουλευτή Ροδόπης κ. Πεταλωτή, την έδρα του Συνδέσμου στην Αγία Τριάδα, όπου τον υποδέχθηκε ο Παντελής Βίγκας, ο Γιώργος Παπαλιάρης και η Αναστασία Καπουδάγ, και συζήτησε μαζί τους τις εξελίξεις στην Τουρκία και την επιρροή τους στα θέματα της ομογένειας.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης και εκπρόσωποι των μη μουσουλμανικών μειονοτήτων. Πιο συγκεκριμένα, εκ μέρους των Αρμενίων οι κ.κ Γκαρμπίς Πόλατ και Χαρούν Σανλί, εκ μέρους των εβραίων η κα. Μπαλέρ Σαπόρτα, ενώ οι συροιακωβίτες και οι βούλγαροι εκπροσωπήθηκαν από τους κ. Σουσίν και Λιάζε αντίστοιχα.
Με τον πρώην πρωθυπουργό και τον πρώην βουλευτή, ταξίδεψε και η Πωλίνα Λάμψα, ένα από τα golden girl του ΠΑΣΟΚ, η οποία ελέγχεται για οικονομικές ατασθαλίες σε ΜΚΟ, καθώς και για τις «συνομιλίες» της, σύμφωνα με τα Wikileaks, με συμβούλους της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

35 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/1/13 21:48

    Μπράβο στον Πεταλωτή

    Το σχόλιο για τη Λάμψα που ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ (!!!!) είναι στημένο από τους κομπλεξικούς

    μπράβο Γιώργο και θα δικαιωθείτε και οι δύο Γιώργηδες

    ανορθογραφίες σαν της αμφιλεγόμενης Λάμψα δεν αρκούν για να αμαυρώσουν τη δυναμική σας, όσο κι αν το τωρινό κλίμα είναι άσχημο για τον Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/1/13 21:59

    'Αξιος προβοκάτορας piazza, συγχαρητήρια. Μετατρέπεις μία είδηση για τον Παπανδρέου και Πεταλωτή σε βάθρο εξύβρισης για την όποια Λάμψα.Και λές και ψέμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/13 17:20

      Από μόνη της η είδηση ότι δηλαδή κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι οι Παπανδρεου - Πεταλωτής - Λάμψα είναι πράγματι πρόκληση του Δημοσίου συναισθήματος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/1/13 18:32

      Το ότι κυκλοφορείς εσύ ελεύθερος και γράφεις ό,τι σου κατεβάζει η ημιμαθής γκλάβα σου είναι πρόκληση. Αλλά η δημοκρατική παιδεία και ο πολιτισμός που ποτέ δεν θα φθάσεις ελληναράκι του κώλου, συγχωρούν την ασχετίλα σου και το μόνο που μπορούν να κάνουν σε έναν κόσμο ελεύθερης έκφρασης είναι να καλέσουν τα ιδρύματα ανά την επικράτεια να μαζέψουν για προληπτικό επανέλεγχο όσους άφησαν ελεύθερους στην κακούργα την κενωνία σαν του λόγου σου.

      Εισαγγελέα των καφενείων οι εύκολες μέρες της αρλουμπολογίας και της τζάμπα μαγκιάς σας τελείωσαν. Τώρα η πραγματικότητα εγκαταστάθηκε για τα καλά στον τόπο. Και κάθε κατεργάρης στον παγκο του. Ο Παπανδρέου στις αμέριμνες πλην όμως ουσιαστικές βόλτες του. Αυτό δεν θέλαν τα κωλόπαιδα και οι δειλοί και ανίκανοι κωλοέλληνες; Δεν υπέκυψαν εύκολα στις σειρήνες του λαϊκισμού; Ε καιρός να διορθώσουν. Τον ΠΑπανδρέου πάντως αφήστε τον στην ησυχία του. Δεν έχει και πολλούς Παπανδρέου οραματιστές, ειλικρινείς και έντιμους και με καλές προθέσεις η Ελλαδίτσα μας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/1/13 19:02

      Από στοιχεία για τις παπαρίτσες που λέμε έχουμε τίποτα ή απλά λέμε για να περάσει η ώρα?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/1/13 22:02

    Τι σχέση έχουν τα links για την Λάμψα με την επίσκεψη ΓΑΠ-Πεταλωτή στην Τουρκία?

    Να δω μία ανάρτησή σου για το Στυλιανίδη και από κάτω να λες "Δείτε εδώ για την Αλληλεγγύη", "δείτε εδώ για τους διορισμούς στο μετρό", δείτε, δείτε, δείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό λέω κι εγώ!!! Τι σχέση μια διαπλεκόμενη με τους Γιώργηδες. Όσο για τους διορισμούς για το Μετρό και την Αλληλεγγύη, είμασταν οι πρώτοι που αναδείξαμε το θέμα και έγινε κοινοβουλευτική ερώτηση από τον τότε Συνασπισμό και το ΠΑΣΟΚ.

      Δυστυχώς κάποιοι "Κεντρώοι" και "Σοσιαλιστές" στην Ροδόπη, στον κίνδυνο να μην εκλεγούν "Τούρκοι" βουλευτές ... ψήφισαν ΟΛΟΙ τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, για το καλό της πατρίδας και του τόπου.

      Εκεί να απευθυνθείτε, όχι σε εμάς!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/1/13 09:00

      Άσε τις πονηριές πιάτσα. Ο 22:02 στα είπε ευθέως και ντόμπρα. Βουίζει ο τόπος στην Αθήνα για τους χαριστικούς διορισμούς στο Μετρό Κομοτηναίων από το Στυλιανίδη και εσύ μώκο. 7 αναρτήσεις ειδικές έπρεπε να έχεις κάνει μέχρι τώρα.

      Τους αστούς και τους σοβαρούς έπρεπε να τους εκπροσωπούν στη χώρα οι νορμάλ ΠΑΣΟΚοι και καταντήσαμε να θεωρούνται κυβερνήτες ο Σαμαράς που διόρισε τη μισή Μεσσηνία στο Μουσείο Ακρόπολης και ο Στυλιανίδης με τη μισή Ροδόπη στο Μετρό Αθηνών.

      Εμ βεβαια, οι ΠΑΣΟΚοι είναι ... επαναστάτες και πάνε ΣΥΡΙΖΑ. Α ξέχασα, η βάση μας είναι και .... ηθική και δεν της ταιριάζουν τα ...λαμόγια του ΠΑΣΟΚ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/1/13 10:43

      Έλα βρε piazza πες δεν γουστάρω να αναδείξω Πεταλωτή και ειδικά σε συνδυασμό με ΓΑΠ και πετάω την μπάλα στην εξέδρα. Μας έχεις ταράξει στο "με απόφαση Στυλιανίδη"...

      Και αν κάποτε έλεγες για τους διορισμούς δεν σημαίνει τίποτα. Σήμερα που είναι ξανά στην επιφάνεια το θέμα λες "είμαστε όλοι εργαζόμενοι στο μετρό". Ε δεν είμαστε, πως να το κάνουμε. Καλή και κατανοητή η αλληλεγγύη αλλά όχι στα πιο προκλητικά βύσματα όλων των εποχών.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/1/13 22:53

      ολοι στο μετρο ειναι απο το αγρινιο και το μεσολογγι που επι Βερελη κανανε παρτυ με το πασοκ...αλλα ασχετοι εισασταν οι κομοτηναιοι μια ζωη ασχετοι θα πεθανετε γι'αυτο σας εχει ξεχασει ο θεος..

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/1/13 17:11

      γι αυτο σας εχωσε ο στυλιανιδης να αναδειχθη η κομοτηνη στην αθηνα?? τι 10 απο κομοτηνη τι 800 απο το αγρινιο το ρουσφετι δεν εχει οριο...λαμογιο 22΄53!!! τωρα που θα σας δινουν 800 ευρω θα τρεχετε να γυρισετε πισω κ να παρακαλατε για δουλειες και θα βριζετε τον στυλιανιδη τετοιοι ειστε δεν σας ξερουμε τοσα χρονια 10 ατομα!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος28/1/13 00:00

    Συγχαρητήρια γιωργηδες! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ δυνατά σε πείσμα των καιρών & των συμφερόντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/1/13 09:06

    Ρε πιάτσα, πολύ αναδεικνύεις τι λέει το Wikileaks και κυρίως πώς αυτό μεταφράζεται στα τοπικά δρώμενα. Μήπως ο πολύς ο Σπαρτακος, οι ΣΠίθες και οι Καραίσκοι θέλεις να είναι η επόμενη στάση σου μετά την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ; Για ΝΔ είναι νωρίς να πας ακόμα, δεν κλείνεις ένα ραντεβού με τον Μίκυ Θεοδωράκη που τα ξέρει απέξω κι ανακατωτά για τα (υπερτιμημένα πάντως) wikileaks μήπως και πάρεις καμιά καλή μεταγραφή προθάλαμο της ΝΔ; Ξέρεις ε;

    Για ραντεβού με Θεοδωράκη πάρε τηλ Βουλή και ζήτα κ. Μανώλη τον πρεσβύτερο τον επονομαζόμενο και ήρωα. Θα βγει ένας μάγκας που αρχικά ζητούσε δις € για κάτι αποζημιώσεις λέει από τους Γερμανούς και τώρα συμβιβάζεται και με 1 € γιατί λέει του αρκεί η ηθική δικαίωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/13 10:46

      Piazza σε άλλα κι άλλα σε δέρνει η καχυποψία και καλά κάνεις. Πιστεύεις όμως ειλικρινά πως τα wikileaks είναι όντως leaks? Πιστεύεις δηλαδή πως ένας άνθρωπος καταφέρνει και κλέβει τόσα αρχεία κρυπτογραφημένα με την μέγιστη δυνατή τεχνολογία και τα διαρρέει κατά το δοκούν? Και οι Αμερικανοί δεν μπορούν να τον ξετρυπώσουν και να τον χώσουν στο Γκουαντάναμο?

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος28/1/13 10:04

    καλημερα και απο εμενα...τελικα ο Πεταλωτης ειναι πολιτικος που στηριζει παντα τους Ελληνες της Πολης.Πινουν νερο στο ονομα του.Το ιδιο ισχυει και για τον ΓΑΠ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ''ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ'' ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/1/13 12:52

    Ρε πιαζζα ειναι αληθεια οτι ο Πεταλωτης ειναι σημβουλος του Στυλιανιδη με μισθο παρακαλω; για ψαξε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/13 13:20

      "πιαζζα" ψάξε λίγο να δεις κι αν ο από πάνω 12.52 ψεκάζεται με τρεις ψεκασμούς 2 φορές την ημέρα τουλάχιστον.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος28/1/13 13:49

    Αφού τα λέει η πιάτσα που δεν συνεργάζεται με διαπλεκόμενους, για το ποιοί ψήφισαν Στυλιανίδη θα τα ξέρει από μέσα. Εκεί που δεν είναι διαπλεκόμενοι. Ούτε εργολάβοι, ούτε πολιτικοί, ούτε κολλητοί προξενείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/1/13 21:39

    Προς 13.20 μπορει να ψεκαζομαι που και που αλλα δεν τον περνω που και που μπορεις να ισχυριστεις και εσυ το ιδιο για σενα και τους φιλους σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/13 13:43

      Είδες που έπεσα μέσα ότι ψεκάζεσαι? Είναι εμφανές. "περνω" τι εννοείς? Η ορθογραφία σου είναι ίδια με το επίπεδο του εγκεφάλου σου. Ανύπαρκτη.

      Έτσι όπως το έχεις γράψει πάντως, ναι που και που τον περνώ τον δρόμο και σίγουρα το ίδιο κάνουν και οι φίλοι μου κι εσύ.

      Αντίο καλό μας τούβλο.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος28/1/13 22:57

    ο πεταλωτης εχει γινει 150 κιλα η' μου φαινετε? καλα που τον βαζεις σε κανενα θεμα και τον βλεπουμε γιατι αυτον τον ανθρωπο ποτε δεν τον εβλεπες live ουτε οταν ηταν κυβερνητικος παραγοντας ουτε τωρα...τι μοσχαρια ειμαστε παντος εδω στην κομοτηνη οτι να ναι ψηφιζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/13 13:45

      Είναι όσα κιλά είναι και η μ.....α που σε δέρνει. Και ναι, ότι να ναι ψηφίζεις. Ευτυχώς που ο Στυλιανίδης έρχεται στην Κομοτηνή πιο συχνά από ότι πάει στο Βερολίνο και σε βλέπει συχνότερα από τον Φούχτελ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/1/13 13:57

      Μοσχάρι 22:57 (ή μάλλον μοσχάρω) είναι φανερό ότι είσαι. Εσύ. Εμείς που ψηφίζουμε Πεταλωτή κάργα και έχουμε και δύο δράμια μυαλό και μία άλφα έως βήτα αξιοπρέπεια σε συγχωρούμε. Η δημοκρατία άλλωστε επιτρέπει ακόμα και σε άσχετους, καθυστερημένους ή λαμόγια να εκφράζονται. Άρα: ασχέτως της κατηγορίας εκ των 3 που ανήκεις εσύ μπορείς να εκφράζεσαι, αγαπητή μας.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος29/1/13 00:50

    Με Ερντογάν δεν μας είπαν τι συζήτησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/13 14:02

      Απλό 00:50

      Συζήτησαν πόσο μοσχάρια είναι οι έλληνες που επιτρέπουν με τους Τσίπρες και τους Σαμαράδες τους και τους ... ΣΠΙΘΕΣ και "αγανακτισμένους" τους να εμφανίζεται σαν υπερδύναμη η Τουρκία.

      Μέχρι κι ο ΕΡντογάν μας λυπήθηκε και είπε "βάι βάι, είπαμε να σας ξεσκίζουμε τοπικά αλλά όκι και να κλέβουμε εκκλησία. Παλιά με Σημίτη και Εσένα Γκιόργκο ντίσκολα σας τρομάζαμε γκιατί βαλατε γκερά Ελλάδα και Κύπρο ευρώπη και μας μάλωσε και το ισραήλ. Αλλά με κομπάρο μου καραμανλή και τα μωρά μετά το 2009 που σε έριξαν απο εξουσία κάνουμε πάρτι, κάνε κάτι μπρε να γκίνετε πιο γκεροί να έκει εντιαφέρον το ανταγωνισμό"

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/1/13 14:04

      Καλά ρε 00:50, δεν ξέρεις τι συζήτησαν;

      1. Πότε ανεξαρτητοποιείται ο Χατζηοσμάν
      2. Γιατί δεν τράβηξε το αυτί του ΠΕταλωτή ο Παπανδρέου όταν ο Πεταλωτής έβαλε γερή πλάτη για την τροπολογία των ιμάμηδων
      3. Πώς θα απαγορευτεί η εισαγωγή στην Τουρκία των ληγμένων με τα οποία ψεκάζονται τη δόση τους οι ελληναράδες του "είμαι-κότα-και-το-δείχνω" Καμμένου

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος29/1/13 09:56

    Ο Παπανδρέου, ο Πεταλωτής, το καζάν ντιπί και ο επίμονος Έλληνας τουρίστας
    Μια φωνή διαπέρασε την πολύβουη Ιστικλάλ στην Κωνσταντινούπολη, μόλις έκανε την εμφάνισή του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τον Γιώργο Πεταλωτή και τουλάχιστον δυο φρουρούς.
    Έξω από το πολυόροφο φημισμένο ζαχαροπλαστείο Σαράι με τα πολίτικα γλυκά και το φημισμένο καζάν ντιπί, Έλληνας τουρίστας, αντικρίζοντας τον πρώην πρωθυπουργό φώναξε «Ρε συυυ, εδώ κρύβεσαι;», γράφει σήμερα η Ελευθεροτυπία. Συνηθισμένος ο πρωθυπουργός συνέχισε τη βόλτα του στην πλατεία Ταξίμ, ενώ τα κινητά των Ελλήνων περαστικών έσπευσαν να φωτογραφήσουν την ελληνική αντιπροσωπεία.
    O Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη την προηγούμενη εβδομάδα προσκεκλημένος του Global Relations Forum ενώ συναντήθηκε και με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/13 14:05

      Τα λέει όλα το ρεπορτάζ: "έλληνας τουρίστας"

      Όπως άλλα περίπου 10 εκ έλληνες στην"πατρίδα" τους που τόσο την αγαπάνε (με δανεικά βέβαια)

      Από στόμα λοιπόν κοράκου τι άλλο; "Κρα"!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος29/1/13 18:26

    Η φάση είναι ότι γράφουν λάσπη για Πεταλωτή άνθρωποι που έφαγαν ψωμάκι , και τρώνε δηλαδή ακόμη, εξαιτίας του.Υπηρέτες αφεντάδων ανάμικτα με φθόνο χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/1/13 20:17

    Ο Ναρκαλιευτης με το κοκκινο κασκωλ, ο Καταδρομεας με το κιτρινο παπιον,και οι δυο υπηρετησαν στην Θρακη.Πιο φορουμ,πηγαν, στην γιορτη των κηπουρων και στο Παγκοσμιο Συνεδριο Ζαχαροπλαστων ηταν.Πεταλωτη επρεπε να φερεις στην Κομοτηνη τον σωτηρα μας.Σαββατο στο παζαρι .Θα ψησουμε Μπαμπω., θα τραγουδησει με πενταμελη ορχηστρα, το αηδονι της Θρακης,ο Βασιλακης ...οχι τον Καιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/13 13:19

      Κακιούλες από όσους τους τζούζει το ξεμπρόστιασμα της καθυστέρησης της χώρας από τον Παπανδρέου. Για να αλλάξει κάτι που αλλάζει με τη σωτήρια προσπάθεια Παπανδρέου και της ομάδας του. Τσούζει και η τοπική εκτίμηση του κόσμου στον Γιώργο Πεταλωτή και βάλθηκαν οι κομπλεξικοί και τα παπαγαλάκια του βολέματος να σχολιάζουν αρνητικά.

      Συνέχισε ΓΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟ

      Μαζί σου και στο νέο ΠΑΣΟΚ, τη νέα κεντροαριστερά μόλις ξεφουσκώσει το λούνα πάρκ του ΣΥΡΙΖα και των ορφανών μουσειακών πρώην ΠΑΣΟΚων

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος30/1/13 14:19

    Δεν έχω κάτι να πω. Έτσι για να γίνουν 30 τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/13 18:47

      32ος γαμώτο...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/2/13 18:41

      Ε τρελαθήκατε πια κατά του Πεταλωτή.
      Ούτε ο Γλερίδης να ήσασταν!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/2/13 11:50

      Και ποιος λέει ότι δεν είναι ο Γλερίδης;;;;;;;

      Γλερίδης ή ... Λερίδης;;;; Τώρα μπερδεύτηκα!!! Μάλλον Γλερίδης δεν λέγεται αυτός ο εμπαθής εναντίον του Πεταλωτή; Άγνωστο γιατί, το πιθανότερο γιατί του έφυγε η (πασοκική) εξέλιξη στη ζωή μέσα από τα χέρια όταν ήσουν του κινήματος και γεννούσε ευκαιρίες και χρυσά αυγά η ζωή. Ε, προσωποποιεί την αποτυχία του και ξεσπά επάνω στον επιτυχημένο Πεταλωτή. Χωρίς να σκέφτεται κι αυτός και άλλοι είτε με Πεταλωτή παρόντα είτε χωρίς Πεταλωτή, πάλι θα την πατούσαν τελικά οι ανίκανοι, οι στρεβλά μορφωμένοι, η χυδαία κόκκινη, ροζ, πράσινη και γαλάζια πασοκαρία του λαϊκισμού.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.