3.1.13

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Τηρώντας την παράδοση δεκαετιών, ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης έκοψε την πρώτη βασιλόπιτα της νέας χρονιάς, στα ιστορικά του γραφεία, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Εκεί συγκεντρώθηκαν παλιοί και νέοι παράγοντες του συλλόγου,  προπονητές, φίλοι της ομάδας και φυσικά οι αρχές της πόλης για να ανταλλάξουν ευχές. Την πίτα έκοψε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Μανόλης Βουκουρεσλής, πλαισιωμένος από τον γενικό γραμματέα Γιώργο Μιχελή και τον ταμία Σταύρο Τζωίδη.
Ο κ. Βουκουρεσλής αφού καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους μετέφερε τις ευχές της Διοίκησης για τη νέα χρονιά.
Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό του 2012 μίλησε για μια πολύ πετυχημένη αγωνιστική χρονιά και υποσχέθηκε μέγιστη προσπάθεια και στη νέα χρονιά, μιας και ο Εθνικός αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα για να φέρει διακρίσεις κι αθλητικές επιτυχίες στην πόλη. Ο στόχος του Εθνικού όμως πέρα από αγωνιστικός παραμένει πάντα κοινωνικός και φυσικά παιδαγωγικός μιας και στην οικογένεια του γαλουχούνται εκατοντάδες νέοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.