2.1.13

Κοπή βασιλόπιτας στην ΠΕ Έβρου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, έγινε ανήμερα Πρωτοχρονιάς στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργίας Νικολάου, όπου δέχθηκε τις ευχές για το νέο έτος από τις τοπικές αρχές, εκπροσώπους φορέων και πολίτες.
Η πίτα ήταν παραδοσιακή θρακιώτικη τυρόπιτα με «σημάδια», ενώ το τυχερό φλουρί έτυχε η σύζυγος του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βασιλική Λαμπάκη. Το δώρο ήταν ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα του νομού μας από τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Πέπλου, ο οποίος επιμελήθηκε και τον μπουφέ.
Στην τελετή παρέστησαν οι βουλευτές Γεώργιος Ντόλιος και Μαρίνος Ουζουνίδης, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, οι στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, φορέων, Απόστρατων Αξιωματικών Έβρου, διευθυντές υπηρεσιών κ.α. 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/1/13 18:01

    Περιμενα αυτην την στιγμη του χρονου,που η Γωγω Νικολαου θα κοψει την πιττα με τις Ευλογιες του κ.κ Ανθιμου.Ιστορικη στιγμη για την περιφεριακη ενοτητα Εβρου.Εκανε και τον απολογισμο του εργου της τα τελευτεια δυο χρονια.Εργο πλουσιο,με σχεδιο και μηχανισμους υλοποιησης.Ειμαι περηφανος που κατοικω στον πιο ευλογημενο τοπο της Πατριδας μου και εχουμε επικεφαλης μια γυναικα συμβολο.Γωγω συνεχισε το αναπτυξιακο σου εργο.Οχι σαν τους παλιους...Καλη χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.