8.1.13

Συνάντηση για τις προοπτικές του τουριστικού τομέα στην Καβάλα

Σε συνάντηση με το προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων  (ΣΕΤΕ) θα παραβρεθεί σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας ο Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.
Στη συνάντηση θα παραστούν και οι πρόεδροι των 14 πανελλήνιων κλαδικών ενώσεων -μελών του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, μεταξύ αυτών και της Καβάλας.
Βασικά ζητήματα της συνάντησης είναι οι προοπτικές του τουριστικού τομέα, η συμβολή του στην εξωστρεφή ανάπτυξη της οικονομίας και την ανάσχεση της ανεργίας υπό το πρίσμα των πρόσφατων θετικών εκτιμήσεων για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής κίνησης.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας και τον δημοσιογράφο Σάκη Ασβεστά, επεσήμανε την σπουδαιότητα της συνάντησης και την πρόθεση τους να προγραμματίσουν δράσεις αξιοποίησης του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.