10.1.13

Η Κομοτηνή παρέλασε στα Ραγκουτσάρια

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Trelacademy εκπροσώπησε επάξια την Κομοτηνή στα «ΡΑΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ» μετά από πρόσκληση του Δήμου Καστοριάς.
Η υποδοχή στην πόλη έγινε από τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη στο κτήριο του δημαρχείου προσφέροντας κρασί και τοπικά εδέσματα στα μέλη του συλλόγου, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Trelacademy Σταύρος Πάττας έδωσε στον Δήμαρχο δώρα από το Δήμο Κομοτηνής.
Ο σύλλογος απαρτιζόμενος από 50 άτομα πήρε μέρος στα μπουλούκια και στην καρναβαλική παρέλαση συμμετέχοντας έτσι στο τοπικό αυτό έθιμο της Καστοριάς.
Οι δράσεις της Trelacademy δε τελειώνουν εδώ, καθώς ο σύλλογος παίρνει μέρος στο παιχνίδι «ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα», με χρώμα το φούξ συγκεντρώνοντας τρόφιμα στο σάκο που θα βρίσκετε στο τσιπουράδικο Θ.ΚΟΜ, με στόχο την στήριξη των οικογενειών σε ανάγκη που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, από τις 13 έως τις 19 Ιανουαρίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.