29.1.13

780 δικαιούχοι εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καβάλας

Ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής αναφορικά με το «Κοινωνικό Παντοπωλείο», κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου δήλωσε πως λειτουργεί σχεδόν άριστα ο νέος αυτός θεσμός ο οποίος ξεκίνησε το 2008 από τον Δήμο Καβάλας, στηριγμένος αποκλειστικά στην εθελοντική δράση τόσο των πολιτών όσο και των επιχειρηματιών και επαγγελματιών.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετεί συνολικά 780 άτομα – δικαιούχους, δηλαδή περίπου 320 οικογένειες ενώ μετά τις τελευταίες αιτήσεις που έχουν υποβληθεί, υπολογίζεται ότι θα εξυπηρετεί πάνω από 1000 άτομα.
Αναφορικά με τον θόρυβο που ξέσπασε για τις προμήθειες προϊόντων και τις υψηλές τιμές χρέωσης προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο σημείωσε ότι όλα έγινα σύννομα.
«Όλος ο θόρυβος που ξέσπασε ήταν  ένας πόλεμος εντυπώσεων ο οποίος όμως τελικά στρέφεται εναντίον του καταστήματος και του Δήμου διότι ήδη έχουν πάρει τα μηνύματα από τους επαγγελματίες πως δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στους επόμενους διαγωνισμούς, όταν λοιδορούνται και υβρίζονται με τέτοιο τρόπο», σημείωσε ο κ. Σιμιτσής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.