8.12.12

Αντιφασιστική συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη! Όταν λέμε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ … εννοούμε ΟΛΟΙ

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, όλοι έξω από τον χώρο που διοργανώνεται το ανταλλακτικό παζάρι στο Δημοτικό Θέατρο, για συμμετοχή στην αντιφασιστική συγκέντρωση – διαμαρτυρία.  ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Σ’ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/12/12 21:44

    Και μόνο η φωτογραφία της ανάρτησης τα λέει όλα για το τι πουλάει ευθέως ο ΣΥΡΙΖΑ. Αντάρτικο πόλης τύπου ΙΡΑ με τον κουκουλοφόρο ροπαλοφόρο (το ρόπαλο μοιάζει και με αυτόματο χωρίς γεμιστήρα...) σε μία εκδοχή "αποδεκτής" βίας που ανέχεται ο μέσος δυτικός καταπιεσμένος.

    Βρίσκουν τους παπάρες χιτλερικούς της Χρυσής Αυγής, πανεύκολα επικοινωνιακά θύματα, και πουλάνε ... ενεργητικό αριστερισμό.

    Βασική διαφορά: οι Χρυσαυγίτες δείχνουν το πρόσωπό τους και είναι ανόθευτοι στην αφέλειά τους και τον πρωτογονισμό τους. Οι του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν ξεβράκωτοι αν δεν φορέσουν τα άρβυλα ή τα σταράκια των περιθωριακών αναρχικών που τους κληρονομούν το στιλ τους για να δείχνουν όσο πιο "αντί" γίνεται.

    Οι του ΣΥΡΙΖΑ πιο ... ραφιναρισμένοι στις δικαιολογίες, πιο εξοπλισμένοι με ψευτοαναλύσεις, πιο στιλιζαρισμένοι στο θέμα των πόστερ, των ηρώων, του ντοπαρίσματος για τη δραπέτευση από τα ψυχολογικά τους.

    Η ίδια η φωτογραφία φωνάζει:

    μολοτοφάκια ροπαλοφόροι κουκουλοφορικής αισθητικής αυτοδικούν οχλοκρατώντας εναντίον των ουρακοτάγκων και νομίζουν ότι συγκινούν και προσφέρουν κοινωνικό έργο (για να μην έρχονται και σε αντίφαση με τα αρχέγονα νάματα των φραγκάτων μπαμπάδων τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/12 22:04

      ρε μαλακα, τί πινεις? μιλαμε την εχεις ακουσει!!!
      δωσε και σε μας λιγο, μην εισαι παρτακιας....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/12/12 20:03

      ανωνυμος 21:44 +1000

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/12/12 23:53

    Ειρωνεία οι πλέον καθεστωτικοί ακόμη και σήμερα με τους μισθούς της αρπαχτής να μας καλούν επιβλητικά να διαδηλώσουμε κατά των φασιστών.
    Πρέπει να γινει μια διαδήλωση εναντίον όλων των κρατικοδίαιτων λαμόγιων όπως και να ονομάζονται. Ανταρσύες, χρυσαυγίτες, πασόκοι νυν και τέως, στυλιανιδικοί της αγρογής κε σερά σερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/12/12 00:44

    Mε τις βλακείες αυτές τους ενισχύετε τους νεοναζί. Εικόνα στην Κομοτηνή οι νενοναζί να πλακώνονται με τα φρικιά και τους πέριξ τους.
    Κι όσοι ήθελαν να διαμαρτυρηθούνε έφυγαν για να μην μπλέκουν με τα σκατά .
    Μέχρι και ο καραουσούφ λούις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχετε να αρπαξετε σφαλιάρα και στην Αλεξανδρούπολη, οχι μονο στην κομοτηνή, να είναι καλά η χρυσή αυγή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/12 14:09

      πού ειστε ρε ΠΑΣΟΚια του Βενιζελου να απαντησετε στο χρυσαυγουλο vasilis xrysos και στις σφαλιαρες που υποσχεται; ε;

      μονο στα κουμμουνια μαγκιες, ετσι;

      γιατί δεν του λετε κι αυτουνου οτι π.χ. ειναι το ιδιο με τα νεαντερνταλ, τα συριζακια κτλ κτλ; απο σέβας;
      (αλλα ξεχασα, τον αλλο μηνα θα τον διορισετε ειδικοφρούρι - αυτον κι αλλους 1200 κοπριτες...)

      αντε ρε "χαχααααααα" πού στης μανας σου εισαι; μονο στο Χαριτο κανεις μαγκιες, μπροστα στον Λόκα βαρας προσοχη! ΧΕΣΤΗ ε ΧΕΣΤΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/12/12 17:53

      Μα η κατάρα της Ελλάδας δεν είναι οι εχθροί που εσείς βαφτίζετε σκατοσυριζόπουλα.

      Πέστε τη μαγική λέξη "καταδικάζουμε κάθε βία" αν σας κοτάει. Αφήστε τη σαχλαμάρα της Χρυσής Αυγής που κρύβει τη γύμνια σας στο κανονικό πολιτικό σκηνικό.

      Παραγγελιές πού θα ρίξει το ΠΑΣΟΚ, ο Βενιζέλος, ο ΠΑπανδρέου, το βάρος τους δεν γουστάρουμε. Ασχοληθείτε με την αφομοίωση των νεάντερταλ που λιμενίζονται στο δημοσκοπικό σας κορύφωμα και αφήστε απέξω το ΠΑΣΟΚ.

      Σιγά μην αντιπαρατεθούμε στη χρυσή αυγή, επειδή το λέτε εσείς. Δε χρειαζόμαστε υποδείξεις από τα παλαιοπασόκια και τα ροζ λωλά. Τραβάτε στο Γλέζο για να μπει μποστάρης του ... αγώνα!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/12/12 18:01

      Για τον 14:09 αφιερωμένο

      Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να συμβάλει ώστε να έχει η χώρα κυβέρνηση. «Αν δεν το κάναμε πού θα βρισκόμασταν σήμερα; Αναλάβαμε και πάλι το κόστος» συμπλήρωσε, σημειώνοντας ότι όσοι πήραν στα χέρια τους την «καυτή πατάτα» της διαχείρισης της κρίσης απολογούνται, ενώ «οι άλλοι λένε ψέματα για λύσεις που δεν υπάρχουν».

      Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τον «κορυφαία δύναμη συντήρησης υπό το πρόσχημα του προοδευτικού, αριστερού, ριζοσπαστικού λόγου». Όποιος ισχυρίζεται ότι έχει άλλη λύση -πρόσθεσε- οφείλει να την παρουσιάσει και να την τεκμηριώσει, αλλά «ο κ. Τσίπρας δεν έχει να πει τίποτα».

      Δριμεία ήταν η επίθεση του κ. Βενιζέλου κατά της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι όποιος θεωρεί ότι η ΧΑ είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο με δεδομένη την κρίση κάνει μεγάλο ιστορικό λάθος. «Οι νεοναζιστές και οι φασίστες της Χρυσής Αυγής εκμεταλλεύονται τα κενά του κράτους και πουλούν προστασία στους πολίτες» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, διευκρινίζοντας ότι η δική του πρόταση δεν είναι να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή αλλά ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και να αποδοθούν ευθύνες.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.