27.12.12

Εκδήλωση των Εργαζομένων στην ΠΕ Καβάλας

Με μία λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012 στις στο χώρο του φουαγιέ του Αμφιθεάτρου Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εορτή του Συλλόγου των Υπαλλήλων της ΠΕ Καβάλας.
Τις ευχές τους για χρόνια πολλά εξέφρασαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αρχέλαος Γρανάς, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού-Τουρισμού ΑΜΘ, Κώστας Παπακοσμάς, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Καβάλας, Γιώργος Γερομάρκος, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, Χρήστος Ποτόλιας και Κατερίνα Γεροστεργίου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν τα παιδιά των εργαζομένων που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά το 2012, οι μαθητές που αρίστευσαν σε Γυμνάσια και Λύκεια της περιοχής, ενώ στους μαθητές του Δημοτικού μοιράστηκαν παιχνίδια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.