3.12.12

Κλειστός ο επαρχιακός δρόμος Κομοτηνής – Ξάνθης λόγω της βροχής

Κλειστός παραμένει ο επαρχιακός δρόμος Κομοτηνής – Ξανθής, μέσω Ιάσμου, στο τμήμα μεταξύ Κοπτερού και Αμαξάδων, λόγω της βροχής, η οποία έχει προκαλέσει παράσυρση χωμάτων και κατολισθήσεις.
Από το απόγευμα της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου μηχανήματα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και του Δήμου Ιάσμου καθαρίζουν το οδόστρωμα, ενώ απεγκλωβίστηκαν και οι οδηγοί που είχαν «κολλήσει» με τα αυτοκίνητα τους στις λάσπες.
Επί τόπου βρίσκεται η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ συνιστάται από τους αρμοδίους η αποφυγή δρομολογίων.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/12/12 08:32

    Εμ βέβαια, διώξατε τον Αμούτζα από Δήμαρχο, ήρθε και το Μνημόνιο, έδεσε το γλυκό, πάει ο Ίασμος. Αλλά σώθηκαν οι Ιασμιώτες: θα ξαναγίνουν χριστιανικός δήμος με εντολή Στυλιανίδη και θα επανέρθουν στο χριστιανικό παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.