8.12.12

Η Ξάνθη είπε ΟΧΙ στον φασισμό! Περισσότεροι οι διαδηλωτές από τους Χρυσαυγίτες

Τόσο οι διαδηλωτές στην πλατεία όσο και η μεγάλη αστυνομική δύναμη ήταν περισσότεροι από τους συγκεντρωμένους για τα εγκαίνια της Χρυσής Αυγής.
Τα γραφεία του κόμματος εγκαινιάστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου παρουσία βουλευτών του κόμματος και κόσμου, κυρίως από γειτονικές πόλεις, ενώ η εικόνα του κέντρου της Ξάνθης ήταν μάλλον πρωτόγνωρη, με τον κόσμο να απορεί για τα τραγούδια της Χρυσής Αυγής που έπαιζαν τα μεγάφωνα όσο και για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, υπό το φόβο επεισοδίων.
Τελικά όλα ήταν ήρεμα και οι διαδηλωτές στην Κεντρική Πλατεία είδαν μάλλον το πρωτόγνωρο θέαμα της παράταξης ανδρών των ειδικών δυνάμεων από τη Λέσχη Αξιωματικών και μέχρι το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας. Στο χώρο των εγκαινίων, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και 28ης είχαν παραταχθεί κάποιες ομάδες με σημαίες στους τέσσερις δρόμους ενώ μετά τις ομιλίες και τα εγκαίνια οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, συνοδεία ΜΑΤ, έκαναν μια βόλτα μέχρι την Πλατεία Μπαλτατζή και επέστρεψαν.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/12/12 20:09

    Έχουμε ενημέρωση για το τί συνέβη στην Κομοτηνή; Τα αυγά στο site τους μιλούν για επεισόδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/12/12 10:53

    h xanthi den eipe oxi pouthena.. an kateboun oi xanthiotes tha riksoun toso ksilo stous malakes tous antifasistes oso kai stous xrysaygites.. tetio ksilo pou an tolmisoun kai ksanakanoun pories kai malakies tha feugoun mono sikotoi apo tin xanthi.. koproskila kai oi 2 ... mono gia na spate kserete

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.