13.11.12

Μύρισε Χριστούγεννα στην Κομοτηνή

Για μια ακόμη χρονιά, τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίτερα στην Κομοτηνή! Το κατάστημα «Άποψη» της Βάνας Ξενοδοχίδου, επί της Νικολάου Ζωίδου, έδωσε μια χριστουγεννιάτικη νότα στην πόλη και έκανε την διάθεση όλων μας να αλλάξει!

Η Βάνα Ξενοδοχίδου δείχνει την άποψή της στη διακόσμηση, με αντικείμενα πλουμιστά, στολισμένα με πέρλες, χάντρες, κρόσσια και βελούδο. Αϊ Βασίληδες με μουσική, χιονάνθρωποι χαμογελαστοί, χειροποίητα λουλούδια, μάσκες, συναντούν τα στολίδια των Χριστουγεννιάτικων δέντρων! Μια βόλτα μόνο από την βιτρίνα του καταστήματος θα σας αλλάξει την διάθεση. Θα μας θυμηθείτε… 

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/11/12 20:17

    Να κατεβάσει και καμιά τιμή καλά θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/12 21:19

      Η ΤΙΜΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ-Η ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!ΕΛΕΓΧΕΙΣ,ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/11/12 22:10

      Θα συμφωνήσω αγαπητέ-ή μου,αλλα όταν βρίσκω τα ίδια ακριβώς πράγματα των ίδιων εταιριών σε αλλα μαγαζιά έστω κ 5 ευρώ φθηνότερα,θα τα προτιμησω!

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ-ή μου επειδή είναι πολιτική μας να μιλάμε με αποδείξεις και να μην κρυβόμαστε πίσω απο μία ανωνυμία...σε προκαλούμε εαν τυχόν βρείς στην Κομοτηνή αντικείμενο των εταιριών μας ''έστω κ 5 ευρώ φθηνότερα'', τότε θα σου το κάνουμε δώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.