22.11.12

Ψηφίζουν στην Ροδόπη τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Στην τελική ευθεία πέρασαν οι διαδικασίες για τη μετάβαση του ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών σε ενιαίο κόμμα, με τη διεξαγωγή της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης, κορυφαίας και καθοριστικής σημασίας πολιτική διαδικασία, για τη νέα πορεία του κόμματος στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.
Στο τριήμερο της Συνδιάσκεψης, 30 Νοεμβρίου και 1 – 2 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αναμένεται να διαμορφωθεί η φυσιογνωμία του νέου κόμματος της Αριστεράς, μετά το δημόσιο ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία, που πραγματοποίησαν οι κατά τόπους οργανώσεις σε όλη τη Ελλάδα.
Σε αυτό το πλαίσιο και μετά την ολοκλήρωση των συνελεύσεων στην περιοχή, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ροδόπης, καλεί τους συντρόφους – μέλη να λάβουν μέρος στη διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Οργάνωσης (Θησέως 1 -  4ος όροφος) από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.