18.10.12

Η απάντηση του Κώστα Λιούρτα στην μήνυση του Ευριπίδη Στυλιανίδη

Μέσω διαδικτύου απάντησε ο πρώην πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Κώστας Λιούρτας, στην μήνυση και την αγωγή που κατέθεσε εις βάρος του ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης. Στο προσωπικό του ιστολόγιο γράφει:
«Σε ότι αφορά την μήνυση και αγωγή του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, υπουργού των εσωτερικών και βουλευτή Ροδόπης εναντίον μου, για όσα φέρομε να έχω γράψει εναντίων του την περίοδο 7 έως 10 Αυγούστου του 2012, θα ήθελα να σημειώσω τα εξής:
Πράγματι την χρονική αυτή περίοδο όντως όλοι η κάτοικοι τής Ροδόπης (και οι αρχές), αναζητήσαμε τον κύριο Στυλιανίδη καθώς και την συνδρομή του βουλευτή Ροδόπης για να μην γίνει η σχολή τής αστυνομίας κέντρο φιλοξενίας παράνομων αλλοδαπών.
Μετά την πάροδο δυο μηνών από τότε μπορέσαμε να ανακαλύψουμε που βρισκόταν και τι έκανε την επίμαχη περίοδο: έκανε τον δικηγόρο, έγραφε αγωγές και μηνύσεις.
Δυστυχώς για εσάς κύριε Στυλιανίδη απέναντι στης μεθοδεύσεις του κυρίου Δένδια την περίοδο εκείνη, ούτε το ανάστημα σας ορθώσατε  «αγωνιζόμενος για τα συμφέροντα τής πατρίδος σας και των συμπατριωτών σας» (όπως διατείνεστε ότι κάνατε από τα παιδικά σας χρόνια,) ούτε (αγωνιζόσασταν με όλες σας τής δυνάμεις για να στηρίξετε την περιοχή και την πατρίδα)όπως διατείνεστε στο δελτίο τύπου που εκδώσατε και στείλατε σε όλοι την Ελλάδα προς γνώσει και συμμόρφωση των απανταχού «αντιφρονούντων».
Και τώρα που «πέρασε η μπόρα» ως μόνη απάντηση στην αδράνεια σας, ήρθε η μήνυση και αγωγή εναντίον μου μέσω Αθηνών. Όντος κύριε Στυλιανίδη «ζείτε με έναν τρόπο που επουδενί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα». Την πραγματικότητα τής Ροδόπης
Θελήσατε να κάνετε γνωστή την παρουσία σας στον τόπο μας δια μέσου τής εισαγγελίας Αθηνών κα όχι τής Ροδόπης, άραγε τι έχετε να κρύψετε από τούς κατοίκους τής Ροδόπης και προσφύγατε σε εισαγγελέα Αθηνών;;;
Κύριε Στυλιανίδη: όχι μήνυση και αγωγή να μου κάνετε και ισόβια να με κλείσετε η ανυπαρξία σας στον τόπο μας είναι πλέον διάχυτη σε όλους τούς κατοίκους τής φιλήσυχης  Ροδόπης  μας.
«Καληνύχτα σας κύριε υπουργέ»
Κωνσταντίνος Λιούρτας
Ανδριανουπόλεως τέρμα  69100 Κομοτηνή (Η διεύθυνση μου, μήπως σας χρειαστεί!!!)».

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/10/12 12:44

    Μπράβο Κώστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/12 15:09

      οι λασπολογοι τα βρισκουν και επιβραβευει ο ενας τον αλλον και στα πανηγυρια ειστε πρωτοι.για δες τι γραφει ο τοπικος τυπος ξια σενα πολυξερε.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/10/12 14:09

    Στυλιανίδη Ιωννάκη η ΔΟΥ ΣΑΠΩΝ κλείνει και γινεται ΚΕΠ όπως όλες οι ΔΟΥ που κλείνουν.Η ΔΟΥ μάλιστα Κομοτηνής Δευτέρα και Τρίτη δεν λειτουργεί για να ενσωματώσει την ΔΟΥ Σαπών.
    Το Κέντρο Μεταναστών Κομοτηνής δεν έκλεισε και συστεγάζεται με την Σχολή Αστυφυλάκων. Καθημερινά δημιουργούνται επεισόδια εκει μέσα.
    Πόση κοροιδία ακόμη πόση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/10/12 16:03

    ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕ) Μ Π Ρ Α Β Ο !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/10/12 03:46

      Εγώ τον Λιούρτα για αριστερό δεν τον ξέρω.Εσύ πάντως είσαι δεξιό ζόμπι.Που ο Λιούρτας ήταν υποψήφιός σας μάλιστα στις δημοτικές με τον κοτσάκη.Τότε ήσασταν κολλητάρια τώρα σκυλοφαγώνεστε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/10/12 16:31

      ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΖΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο Κ. ΛΙΟΥΡΤΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΙΖΕΙΣ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ) ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΤΣΑΚΗ? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΔΡΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/10/12 00:33

      ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ. ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ??????

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/10/12 16:21

      ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ?????????????? ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.