21.10.12

Ο περιφερειακός σύμβουλος Στέλιος Παπαδόπουλος … υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Δράμα!!!

Μπορεί να θέλουμε 20 μήνες για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης, τον Ιούνιου του 2014, αλλά στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, έχουμε επίσημα την πρώτη υποψηφιότητα και πιο συγκεκριμένα για τον Δήμο Δράμας, αυτή του Χριστόδουλου Μαμσάκου.

Ο κ. Μαμσάκος, είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Θωμά Μαργαρίτη «Νέα Εποχή – Νέα Δράμα», αλλά όπως όλα δείχνουν αποτελεί ήδη ξένο σώμα γι’ αυτήν!
Σήμερα, Κυριακή 21 Οκτωβρίου ο Χριστόδουλος Μαμσάκος, παρουσίασε στους πολίτες της Δράμας την πρόταση του για την αυτοδιοίκηση, το λογότυπο και την ονομασία του συνδυασμού, καθώς και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του!!! Ανάμεσα σ’ αυτούς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΑΜ-Θ και μέχρι πρότινος Διευθύνων Σύμβουλος του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού Στέλιος Παπαδόπουλος!
«Ενώνουμε τη Δράμα» είναι η ονομασία της παράταξης του κ. Μαμσάκου, αλλά όπως όλα δείχνουν, την παραενώσαμε. Ο μόνος που χαμογελάει και εξασφαλίζει ακόμα μια θητεία όπως διαφαίνεται είναι ο δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.