21.8.12

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Δράμας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης


Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθηγητή Αθανάσιο Τσαυτάρη, είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ενημερωθεί ο Υπουργός για τα θέματα της αρμοδιότητάς του στην περιοχή, ενόψει της επικείμενης επίσκεψής του στην περιοχή μας με αφορμή τα εγκαίνια της Γεωργικής Έκθεσης Φωτολίβους.

Για το σκοπό αυτό ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας παρέδωσε στον Υπουργό φάκελο με τα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Δράμας και τις προτάσεις τους για την επίλυσή τους, ενώ συμφωνήθηκε πριν την τελετή των εγκαινίων στο Φωτολίβος να υπάρξει στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας συνάντηση του Υπουργού με τους Βουλευτές και τους Δημάρχους του Νομού, καθώς και με εκπροσώπους των αρμόδιων τοπικών φορέων για διεξοδική συζήτηση των σχετικών θεμάτων.
Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν στον Υπουργό, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα εξής:
  • Ένταξη του έργου «Φράγμα Καρβουνορέματος – Κάτω Βροντούς» στο πρόγραμμα Αλέξανδρος Μπαλτατζής
  • Αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί από τις χαμηλές πιστώσεις προς τη δασική υπηρεσία για τη διάθεση καυσόξυλων στους κατοίκους των ορεινών και ημιορεινών περιοχών του Ν. Δράμας σε χαμηλές τιμές
  • Μικροκαρπία αραβόσιτου και πατάτας στη φετινή παραγωγή του νομού λόγω καιρικών συνθηκών
  • Ίδρυση γεωργικής σχολής στη Δράμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.