31.8.12

Τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Παπαδόπουλο απέκτησε ο Πανθρακικός


Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδόπουλου για τον επόμενο 1 χρόνο. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίχτες.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1981 και σε ηλικία 18 ετών πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην επαγγελματική κατηγορία με την φανέλα του Ακράτητου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγόριας.
Η πρώτη του εμπειρία από το εξωτερικό πραγματοποιήθηκε την σαιζόν 2002-2003 όπου φόρεσε την φανέλα της Burnley (34 εμφανίσεις – 3 τέρματα), ενώ από την αγωνιστική περίοδο 2003-2004 έως το μισό της χρονιάς 2008-2009 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό με τον οποίο είχε 129 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και 52 τέρματα
Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο Campionato με την φανέλα της Lecce, στο πρωτάθλημα της Κροατίας με την φανέλα της Dinamo Zagreb καθώς και στην Segunda Division της Ισπανίας με την φανέλα της Celta.
Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ο Λεβαδειακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.