25.7.12

Παζάρι αγροτικών προϊόντων στην Δράμα


Παζάρι αγροτικών προϊόντων θα πραγματοποιήσει το Τοπικό παράρτημα Δράμας της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Δράμας και τους τοπικούς παραγωγούς την Τετάρτη 1η Αυγούστου, από τις 5 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ, στο Διοικητήριο Δράμας.

Σκοπός της δράσης είναι η προμήθεια εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τους καταναλωτές με άμεσες πωλήσεις και στόχο την ελαχιστοποίηση της απόστασης που χωρίζει την παραγωγή από την κατανάλωση, την ενδυνάμωση της καταναλωτικής συνείδησης και την προβολή και προώθηση των εγχώριων προϊόντων.
Τα αγροτικά προϊόντα που θα διατεθούν είναι πατάτες (τα 10 κιλά προς 3,5 ευρώ) και κρεμμύδια (τα 5 κιλά προς 2 ευρώ) τα οποία παράγονται στην περιοχή Δράμας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος26/7/12 01:11

    Το εργατικό κέντρο κομοτηνής απλά φαλίρησε. ήδη ψάχνεται το πράγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.