25.7.12

Εκτός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας η Βούλα Παπαχρήστου! Δείτε τα κολλητηλίκια της με τον Κασιδιάρη

Εκτός της Ολυμπιακής ομάδας των Αγώνων του Λονδίνου έθεσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την Βούλα Παπαχρήστου, μετά το θόρυβο που προκάλεσε η ανάρτησή της στο Twitter, το περιεχόμενο της οποίας θεωρήθηκε ρατσιστικό. Δεν είναι τυχαία όμως η ανάρτηση της, καθώς τα κολλητηλίκια με τον Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής υπήρχαν προ πολλού. Δείτε τα picture screen:

5 σχόλια:

  1. Γιώργος26/7/12 16:01

    Αριστεροφασίστες - Δημοκρατία 1 - 0...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/7/12 21:23

      ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥ!

      Διαγραφή
    2. Γιώργος27/7/12 01:17

      Δε χαρακτήρισα τον εαυτό μου δημοκράτη, αλλά προφανώς για να θίγεσαι ανήκεις στους πρώτους.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/7/12 01:21

    Μπα καινούργια ιστορία αυτή ότι θα πρέπει οποιοσδήποτε να παίρνει άδεια απο τους "δημοκράτες" με ποιούς θα κάνει κολλητιλίκια; Θα πρέπει να ρωτάμε τον Τσίπρα απο εδώ και μετά με ποιόν θα κάνουμε παρεά και αφού πάρουμε την έγκρισή του θα προχωράμε; Μήπως και με ποιά γυναίκα θα παντρευτούμε θα πρέπει να μας το εγκρίνει πρώτα ο Δραγασάκης με τον Βαρεμένο και τον Πάντζα; Μήπως να τη δοκιμάζουν πρώτα; Απο πότε ένας αθλητής για να εκπροσωπεί την Ελλάδα πρέπει να προσέχει με ποιόν κάνει παρέα και να παίρνει και την άδεια του Στρατούλη; Νέα ήθη δημοκρατικά. Ούστ ρε δημοκράτες του οπισθίου που μπροστά σας ο Στάλιν φαντάζει άγγελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/12 23:23

    βρε μανια με τον Σταλιν... τί εγινε γερμανοτσολια μου?
    σε ετσουξε πολυ το 1945 στο Βερολινο? ε?

    ΥΓ. αμα γουσταρεις τους πορτοφολαδες της Χρυσης Αυγης τοτε να τους απρεις σπιτι σου, ταμαμ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.