25.7.12

Ο Δήμος Δράμας στηρίζει τον Δήμο Θεσσαλονίκης για την «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014»


Την ικανοποίησή τους και τις ευχαριστίες τους για την ουσιαστική στήριξη του Δήμου Δράμας προς τον Δήμο Θεσσαλονίκης, για την προσπάθεια γνωστοποίησης της ανάληψης του τίτλου «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014» από την πόλη της Θεσσαλονίκης,  εξέφρασαν κατά την επίσκεψή τους στο Δήμο μας,  εκπρόσωποι της  ομάδας  εργασίας της πρωτοβουλίας.

Τόσο ο Δήμος της Δράμας όσο και ο Δήμος Θεσσαλονίκης πέρα από την παγιωμένη συνεργασία τους, έχουν πολλούς κοινούς στόχους ανάμεσα στους οποίους είναι και η ανάπτυξη  δράσεων  εθελοντισμού.
Στόχος του Δήμου Θεσσαλονίκης  είναι μέσα από την διεκδίκηση του τίτλου  της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας  να προβάλλει την δημιουργικότητα, την καινοτομία,  τον πολιτισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη.  
Οι εκπρόσωποι του Δήμου Θεσσαλονίκης ενημέρωσαν τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Μλεκάνη τόσο για τον θεσμό όσο και για τις δράσεις που θα υλοποιηθούν προς όφελος των νέων καθώς και για τους τρόπους που οι νέοι θα συμμετέχουν σε αυτές τις δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.