12.6.12

Στα δικαστήρια πάει τον Ελεύθερο Τύπο η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στην Ροδόπη


Στο δημοσίευμα της 11ης Ιουνίου της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» που αναφέρεται στους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ και Χουσεΐν Ζεμπέκ αναφέρεται ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης.

Μεταξύ άλλων σημειώνεται ότι «είναι εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένο από τα γνωστά χαλκεία της Συγγρού και παράγοντες της όπως ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης. Είναι πλέον πρόδηλος ο πανικός που έχει καταλάβει την Νέα Δημοκρατία που πια δεν έχει άλλο τρόπο να κάμψει την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ που καταφεύγει στην διασπορά κατασκευασμένων ειδήσεων».
Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Εδώ και μέρες η επιχείρηση λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εκτυλίσσεται σε πανελλήνια κλίμακα. Όμως ο λαός θα κρίνει και αυτήν την τακτική της Νέας Δημοκρατίας και στις 17 του Ιούνη θα εκφράσει την ετυμηγορία του. Όσο για την εφημερίδα θα κληθεί να αποδείξει στα δικαστήρια την “αλήθεια” του κατασκευασμένου δημοσιεύματος».

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/6/12 13:49

    Βόμβα από στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χανιάς: Αν κυβέρνησουμε, θα καταστρέψουμε την Ελλάδα!

    «Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/6/12 15:21

    Πήραν τα μυαλά τους αέρα.Η αλαζονεία τους πλέον εμφανής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/6/12 17:16

    Δεν σε ψηφίζουμε Τσίπρα, διότι δεν μπορείς να εγγυάσαι μισθούς. Όταν νομιμοποιήσεις εκατομμύρια λ/μ και βεβαίως μόλις το μάθουν θα πλακώσουν εδώ άλλες 10 φορές τόσοι (θα είναι βλάκες αν δεν έλθουν), για να βρεθούν οι παράδες για να τους δίνεις τα εκατομμύρια επιδόματα ανεργίας, θα πέσει ο μισθός μας κατακόρυφα. Θα παίρνουμε μισθό 40 ευρώ. Ή μήπως κάνω λάθος; Να σε ψηφίσουμε για να παίρνουμε 40 ευρώ τον μήνα; Για βλάκες ψάχνεις; Ήμασταν ΠΑΣΟΚ, ξαναρίχνουμε ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/6/12 18:18

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 1981 όπου παρουσιάσθηκαν αντίστοιχα φαινόμενα αλαζονείας ήταν άλλες εποχές αλλα το ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ χρόνων με ποσοστά που άρχισαν απο 13 και έφτασαν στο 50 με ομοιογένεια αλλα και ένα αρχηγό παγκόσμιου βεληνεκούς με διασυνδέσεις γνωριμίες και γνώσεις Ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει με φούσκα του χρηματιστήριο οι συγκυρίες τον ανέβασαν τα ποσοστά του και ο Τσιπρας είναι ένας ευκαιρία κος αρχηγός χωρίς προϊστορία γνώσεις διασυνδέσεις κλπ Σε μια περίοδο που τα συνθήματα κυριαρχούν της λογικής οι μάστορες του λαϊκισμού που αφού φοιτήσουν στο ΠΑΣΟΚ εφάρμοσαν της συνταγές τους στο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/6/12 21:23

    symfono file mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.