23.5.12

Η πρώτη άδεια για το Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας


Στα χέρια επιχειρηματία της Καβάλας βρίσκεται η πρώτη άδεια εγκατάστασης στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας. Όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου, πλέον με την αλλαγή στο καθεστώς των διαδικασιών δόμησης, οι επιχειρηματίες θα μπορούν να παίρνουν την άδεια εντός 10 ημερών.

Πρόκειται για την αίσια έκβαση μιας υπόθεσης τριών χρόνων, που κλόνισε την εμπιστοσύνη των επενδυτών προς τη ΒΙΟΠΑ Α.Ε. και κινδύνευσε να τινάξει στον αέρα μια σημαντική επένδυση.
Τα προβλήματα σαθρότητας του εδάφους ξεπεράστηκαν, όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς, κατηγορώντας την προηγούμενη διοίκηση για απόκρυψη στοιχείων για την ποιότητα του εδάφους. Πλέον υπάρχει τρόπος να μπορέσουν να κτίσουν οι επενδυτές.
Έτσι κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την εγκατάσταση των επιχειρήσεών τους στο Βιοτεχνικό Πάρκο. Ήδη έχουν πουληθεί περίπου 30 οικόπεδα, τα τρία εξ αυτών τον τελευταίο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.