3.5.12

Αφήστε τα λουλούδια ν’ ανθίσουν


Γράφει ο πραγματικός διαχειριστής της Piazza del Popolo
Η μαοϊκή προτροπή «αφήστε τα λουλούδια ν’ ανθίσουν», ταιριάζει απόλυτα σ’ αυτό που θα γίνει αμέσως μετά την 6η Μαΐου. Μια πρωτοφανής ανθοφορία, ένας πραγματικός μπαξές από νέους ανθρώπους που θα θέλουν να διεκδικήσουν … πολιτικά, την προσοχή μας.

Το πρώτο θύμα τους, η εξαφάνιση των νοοτροπιών που μας κράτησαν χρόνια πίσω και βρεθήκαμε εδώ, καθηλωμένοι στην κρίση αξιών! Οι νέοι αυτοί άνθρωποι θα πάρουν κεφάλι στην κοινωνία, θα αναρριχηθούν και ατάκτως θα γιγαντωθούν! Χρέος όλων μας να τους κρατήσουμε εκεί ψηλά, γιατί είναι δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά ακόμα πιο δύσκολο να κρατηθείς εκεί.
«Αφήστε τα λουλούδια ν’ ανθίσουν» λοιπόν και για όλους τους κακεντρεχείς σχολιαστές, κομματικούς ακόλουθους … ας το καταλάβουν! Από την Δευτέρα θα είναι παρελθόν αυτοί και οι νοοτροπίες τους.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/5/12 01:34

    Αστο ρε φίλε . Καλύτερα τα αγκάθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/5/12 07:38

    ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥΤΟ ΠΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩΕΓΩ.ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΟΛΩΣΛΙΓΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί γράφεις κολλητά ρε φίλε;;;

      "...έναν ήλιο φορώ και ένα αστέρι κρατάω, τώρα λάμπω κι εγώ, τώρα χαμογελάω..." #paparazzi

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.